Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fortsatt etter 4 år det beste i Fuengirola ”

Casa Mavi italian restaurant and pizzeria
Bestill bord
2
man. 25.10.
20:00
ELLER
Få mat levert
Vurdert som nr. 27 av 1 005 Restauranter i Fuengirola
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 9 - USD 17
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. september 2020 via mobile enheter

Fortsatt etter 4 år den beste italienske trattoria i Fuengirola med meget autentisk napolitansk mat og den beste pizza’n du kan få i Fuengirola med meget god service fra meget hyggelige eiere Roberta & Gianmaria . Alltid i godt humør og meget serviceminded . Dette har blitt mitt favorittsted når jeg ønsker meg ordentlig hjemmelaget italiensk pizza eller pasta.
Ligger i Los Boliches i parallelgata til Paseo Maritimo.

Dato for besøk: september 2020
Takk, matthiask628
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (503)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 503 anmeldelser

Anmeldt 4. juli 2019 via mobile enheter

Vi har gledet oss i et år til å komme tilbake til denne fantastiske perlen, og det var virkelig verdt å glede seg.
Det har blitt fem besøk i løpet av ferien og vi gleder oss til neste gang vi besøker Fuengirola.
Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, ragnhildml
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
giovannisS1450YC, Propietario på Casa Mavi italian restaurant and pizzeria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2019
Google-oversetting

Muchísimas gracias amigos os esperamos pronto!!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juni 2019 via mobile enheter

Enkelt sted med en unik matopplevelse og en utrolig service. Vi var her for to år siden og ble svært imponert over den kokekunst som vi opplevde. Derav flere besøk ved denne restauranten både lunsj og middag. Roberta stiller i en egen klasse når det gjelder Italiensk kokekunst. Hennes mat er også sunn mat basert på de beste råvarer. Av retter kan alt anbefales, her er det vanskelig å velge. Ravioli må bare prøves og også tagliatelle. Pizza er også fantastisk gode, men gå ikke glipp av alt det andre som står på menyen. Her er mye godt og alternativer både for glutenallergikere og for veganere men også retter med skinke og Italiensk bacon m.m. For de som liker desserter er det bare å glede seg. Pannacotta eller også Tiramisu er de beste vi noengang har fått. Dette stedet er for de som har gane for gode rene smaker. Mat som er fersk og laget fra bunden av og som er basert på det beste av Italienske mattradisjoner. Bare unikt. En stor takk til Roberta og hennes mann for mange gode måltider gjennom en uke. Og også vinforslag som vi applauderer.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, grow402
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. oktober 2018

Ville aldri funnet stedet uten tripadvisor. Ser helt ordinært ut utenfra, men her rommer man italiensk høyklasse mat.
Vi gir høyeste karakter til pizza diavola, ravioli med sopp, tiramisu (nam nam) og ostekake.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, TorG385
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
giovanni s, Proprietario på Casa Mavi italian restaurant and pizzeria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. oktober 2018
Google-oversetting

Muchísimas gracias! Grazie mille!!!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Veldig god mat, både lasagne, pasta og pizza falt i smak hos vår familie på 11.
Husk dessert! Panna cotta med nutella var ein favoritt blant dei yngste

Dato for besøk: august 2018
Takk, LEV901572
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Casa Mavi italian restaurant and pizzeria, så også på

 
Fuengirola, Costa del Sol
 

Har du vært i Casa Mavi italian restaurant and pizzeria? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din