“God mat og trivelig servitør!”
Anmeldelse av La Bottega Nerja

La Bottega Nerja
Vurdert som nr. 7 av 359 Restauranter i Nerja
Anmeldt 18. juni 2019 via mobile enheter

Vi var 9 stk til middag. Alle er i utgangspunktet fornøyd med maten. Spesielt fornøyd var de som tok den første biffen på menyen. Servicen var helt topp.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, rolfa2017

Anmeldt 15. april 2019 via mobile enheter

Spesielt godt måltid, servert av humørfylt og engasjert personale.
En spesiell og koselig opplevelse.
Anbefales

Dato for besøk: april 2019
Takk, 756kjetils
Anmeldt 10. august 2018 via mobile enheter

Vi hadde bestilt bord til avtalt tid og måtte vente i 20 minutter. Vi fikk en drikke som var et ok plaster på såret.
Vårt selskap kjøpte laks, indrefilet, pasta, kylling, burger og entrecôte.
Alle var meget fornøyde, bortsett fra jeg som kjøpte entrecôte. Den var meget seig. Jeg sa fra og fikk ny biff (indrefilet) etter kort tid. Den var perfekt.
Kelner var helt suveren.

Dato for besøk: august 2018
Takk, arildth
Anmeldt 7. juli 2018 via mobile enheter

Vi dro til stedet pga sine anmeldelser her på TripAdviser. Og stedet stod absolutt til forventningene! Utrolig hyggelig personale, god service og fantastisk god mat! Ungene var også fornøyde. Er og et godt utvalg retter som er glutenfritt! Vi kommer absolutt iglen!

1  Takk, lindalQ7868PT
Anmeldt 28. juni 2018 via mobile enheter

Nydelig mat og vin 👍👏 og topp service 😊 og ga meg den beste glutenfrie maten jeg kunne ønske meg som den største selvfølge ❤️

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 13hildura

Reisende som så på La Bottega Nerja, så også på

Nerja, Costa del Sol
Nerja, Costa del Sol

Har du vært i La Bottega Nerja? Del dine erfaringer!