“Utsøkt gourmetrestaurant.”
Anmeldelse av Oliva

Oliva
Vurdert som nr. 23 av 366 Restauranter i Nerja
God for: Spesielle anledninger, Lokalt kjøkken, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Middag, Lunsj, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

En gourmetrestaurant i toppnivå. Vakkert for gane og syn. Alle rettene vi fikk var utsøkte, både fisk, and og indrefilet . Andelever som forrett smeltet på tungen. Hyggelige, intime lokale og flinke servitører som informerte om hva rettene bestod av. En restaurant i stjerneklassen som jeg kan anbefale for alle matelskere.

Dato for besøk: mars 2018
2  Takk, A2S6E

Anmeldt 4. november 2018

Min fru ,sønn og jeg spiste her lørdag 3 Nov. Alle valgte smaksmeny. selv om prisene er forholdsvis høye for Spania var mat, service og miljø til å bli glad av. Kan anbefales til de som ønsker gode smaker, god vin og flott service. Personalet er også engelsk talende.

1  Takk, androx1
Anmeldt 3. juni 2018 via mobile enheter

Vi var her med et vennepar og bestilte tastingmeny. Alle rettene var flott dandert og smakte fortreffelig. Perfekt stekt og god sammensetning av smaker. Jeg har vært på Oliva flere ganger, og alltid vært fornøyd. Høyere prisnivå, men verdt det. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, aneholms
Anmeldt 15. mai 2018 via mobile enheter

Vi bestilte Backalao, burde være en favoritt i Spania. Men,nei. Vi fikk ett stykke kokt torsk, med en skje med potetmos ved siden av. Jeg spørre om dette var Backalao og sa at dette ville jeg ikke betale for. Da ville betjeningen tilkalle politi,,,Dette var dårlig. Ikke besøk dette stedet

Dato for besøk: mai 2018
Takk, svetub
Anmeldt 25. april 2018 via mobile enheter

Beste tasting menu syd for San Sebastian 😊 Alle smaker er fantastiske! Vi er veldig positivt overrasket.

Dato for besøk: april 2018
2  Takk, Itta61

Reisende som så på Oliva, så også på

Nerja, Costa del Sol

Har du vært i Oliva? Del dine erfaringer!