Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utsøkt gourmetrestaurant.”
Anmeldelse av Oliva

Oliva
Vurdert som nr. 18 av 356 Restauranter i Nerja
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 38 - USD 56
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Lokalt kjøkken, Spesielle anledninger
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

En gourmetrestaurant i toppnivå. Vakkert for gane og syn. Alle rettene vi fikk var utsøkte, både fisk, and og indrefilet . Andelever som forrett smeltet på tungen. Hyggelige, intime lokale og flinke servitører som informerte om hva rettene bestod av. En restaurant i stjerneklassen som jeg kan anbefale for alle matelskere.

Dato for besøk: mars 2018
2  Takk, A2S6E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 959)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 1 959 anmeldelser

Anmeldt 4. november 2018

Min fru ,sønn og jeg spiste her lørdag 3 Nov. Alle valgte smaksmeny. selv om prisene er forholdsvis høye for Spania var mat, service og miljø til å bli glad av. Kan anbefales til de som ønsker gode smaker, god vin og flott service. Personalet er også engelsk talende.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, androx1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2018 via mobile enheter

Vi var her med et vennepar og bestilte tastingmeny. Alle rettene var flott dandert og smakte fortreffelig. Perfekt stekt og god sammensetning av smaker. Jeg har vært på Oliva flere ganger, og alltid vært fornøyd. Høyere prisnivå, men verdt det. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, aneholms
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. mai 2018 via mobile enheter

Vi bestilte Backalao, burde være en favoritt i Spania. Men,nei. Vi fikk ett stykke kokt torsk, med en skje med potetmos ved siden av. Jeg spørre om dette var Backalao og sa at dette ville jeg ikke betale for. Da ville betjeningen tilkalle politi,,,Dette var dårlig. Ikke besøk dette stedet

Dato for besøk: mai 2018
Takk, svetub
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. april 2018 via mobile enheter

Beste tasting menu syd for San Sebastian Alle smaker er fantastiske! Vi er veldig positivt overrasket.

Dato for besøk: april 2018
2  Takk, Itta61
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Oliva, så også på

 
Nerja, Costa del Sol
 

Har du vært i Oliva? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din