“Svært god og rimelig mat.”
Anmeldelse av Restaurant Asiatico Yuan

Restaurant Asiatico Yuan
Vurdert som nr. 83 av 370 Restauranter i Nerja
Kjøkken: Asiatisk, Kinesisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 15. november 2018

En meget bra restaurant som passe godt for hele familien. Hyggelig betjening og gode porsjoner. Et bred meny med mye god asiatisk mat, ikke bare kinesisk. Stedet anbefales.

Takk, Martin P

Anmeldt 7. september 2018 via mobile enheter

Glad i asiatisk mat? Da ville jeg absolutt prøvd dette stedet! Vi har spist her en del ganger og er alltid storfornøyd! Mye forskjellig, spennende og godt på menyen. Er dere mer enn to stk ville jeg reservert bord på forhånd, da dette er en veldig populær restaurant.
Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: september 2018
Takk, IdaEmiilie
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Har spist her en gang tidligere, og ville prøve på nytt, da vi var veldig godt fornøyd ved første besøk. Bestilte en rett til som er en 5 retter til 5 personer.. meget god mat.
Veldig mye forskjellig mat.. og godt. Anbefales!

Takk, Terje T
Anmeldt 4. august 2017

Meget hyggelig personale og ypperlig service og maten er ypperlig med store porsjoner og rimelige priser.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Kjell Gunnar J
Anmeldt 26. juli 2017 via mobile enheter

Kjempegod mat og store porsjoner 1 kam anbefales
Fikk en sur og uhøflig servitør men den gode maten og singha øl var ypperlig i tillegg til flere servitører som viste service

Dato for besøk: juli 2017
Takk, janneh404

Reisende som så på Restaurant Asiatico Yuan, så også på

Har du vært i Restaurant Asiatico Yuan? Del dine erfaringer!