“Verste restauranten jeg har vært på noengang”
Anmeldelse av Casa María

Casa María
Vurdert som nr. 191 av 758 Restauranter i Adeje
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 7. desember 2018 via mobile enheter

Helt desidert den verste restaurantopplevelsen jeg har hatt. Var der med moren min og dattera mi på 6 mnd i vogn. Ble møtt med en negativ tone for at vogna tar plass. Får en servitør som er direkte ufin i væremåten sin. Bestiller en øl og et glass hvitvin og ser hva de har å spise. Og de kommer aldri og spør hva vi vil spise. De går forbi og ignorer oss helt. Vi var de eneste turistene der på dette tidspunktet.
Etter hvert når vi skjønte at de ikke var interessert i å ha oss der spurte jeg om å betale. Da himlet han med øynene og svarte ikke. Måtte spørre irritabelt igjen før de kom med den.

Fikk egentlig lyst til å bare gå uten å betale.

Takk, 722idaj

Anmeldt 10. mars 2018 via mobile enheter

Maten er ok og når de først tar bestillingen er de raske, men er et samlebånd men servitører som unngår deg og du må rope for å få drikke og vente lenge på oppmerksomhet , vi venter 20 min på å få bestilt mat og hadde mest lyst å
Gå derfra

Dato for besøk: mars 2018
Takk, 691steffant
Anmeldt 10. mars 2018 via mobile enheter

Har vært her et par ganger. God mat men likegyldig og arrogant betjening. Først og fremst tar det 20 minutter før de kommer å tar din bestilling, selvom du purrer opp betjeningen. De er mer opptatt av å kosesnakke med de lokale stamkundene. Når man ber om regningen tar dette også ufattelig lang tid. Når du reiser deg og går, er det ikke noen hyggelig beskjed som takk for besøket.

Gleden i tragedien, er at maten er god. Men respektløsheten ovenfor meg som kunde gjør at jeg ALDRI gir denne restauranten en sjangse til.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, SultenMann123
Anmeldt 19. juli 2017 via mobile enheter

Helt grei mat. Som forventet på Tenerife. Finnes mange steder som er bedre, er litt lei av mat som er stekt og grilla uten salt og krydder. Er også lei av overkokte grønnsaker.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, LiseBeritR
Anmeldt 9. januar 2017 via mobile enheter

Jeg og min partner var her i Januar. Vi besøkte stedet to ganger og var like skuffet begge gangene. Sure servitører som verken sier hei eller hade. Spør heller ikke om maten er god og gir oss ikke et eneste smil. Maten var kjedelig og var langt nær så god som vi hadde forventet oss.

Det er alltid mange mennesker der inne + høy rangering på TA. Dette skjønner vi overhode IKKE

Hit drar vi aldri igjen

Dato for besøk: januar 2017
Takk, Line Marie W

Reisende som så på Casa María, så også på

Callao Salvaje, Adeje

Callao Salvaje, Adeje

Har du vært i Casa María? Del dine erfaringer!