Et flott hotell med mange fine fasilitter.
Hotellet ble litt i overkant stort og upersonlig for oss med mye folk over alt, men absolutt verdt et besøk.
Gratis parkeringsassistanse som fungerte utmerket. Hyggelig personale i resepsjonen som var både behjelpelige og serviceinnstilte.
Rommene er utrolig kult innredet, men til tider litt upraktiske. Ingen plass og henge hånklene inne på dusj-rommet, vann lekket ut av dysj-rommet, vaskene var utrolig kule, men vannet sprutet rett ut og ned på gulvet igjen.
Jeg vil egentlig gi topscore på utseende på rommet, men som sagt så var det disse småtingen som trakk det hele litt ned.
Uuuutrolig god frokost-buffèt som vi ikke kommer til å glemme med det første. Her var det MYE mat og mye variert. Et stort pluss!
Litt skuffende at det ikke fantes Hard Rock Cafè på hotellet, denne måtte vi en 20min kjøretur for å finne.
Bassengområdene var fine, men bassengene virket ikke oppvarmet og holder nok ikke samme standard som familiehotellene når det kommer til renslighet.
Veldig praktisk med egne private dusjrom som en kan benytte seg av etter at en har sjekket ut fra rommet.
Alt i alt er dette er hotell jeg veldig gjerne kan anbefale til andre.