Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Litt skuffet”

La Casita De Taby (bar de tapas)
Vurdert som nr. 28 av 735 Restauranter i Adeje
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 3 - USD 17
Restaurantdetaljer
Anmeldt 3. januar 2019 via mobile enheter

servicen var ganske bra, utrolig hyggelig og smilende. Men desverre falt ikke maten slik jeg håpet,lite smak i maten.Skal sies at jeg hadde litt høyere forventninger etter anbeldelsene jeg hadde lest her. Igjen fantastisk service men for lite smak på maten

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Wenche P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (769)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 770 anmeldelser

Anmeldt 15. juli 2018 via mobile enheter

Fantastisk plass og hyggelige kelnere med glimt i øyet, fin utsikt til stranden da den ligger i andre etasje
Vi spiste tapas meny og hadde lokal vin anbefalt av kelner
Liten ventetid og en flott plass

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 567alfb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2017 via mobile enheter

Utrolig god mat og hyggelig betjening. Havutsikt og få bord. Litt vanskelig å finne. Tar ikke kort så husk kontanter

Dato for besøk: februar 2017
2  Takk, Elisabeth M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. januar 2017 via mobile enheter

Tapas smakte godt og servicen var god. Flott utsikt over havet fra 2. etasje. Rimelig. Herlige reker i hvitløksolje.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, 883magneh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2016 via mobile enheter

Etter å ha lest anmeldelser av denne restauranten på TripAdvisor må jeg si ble litt skuffet. Synes selv maten ikke stod helt i stil med anmeldelsene. Tapas-rettene var helt ordinære og måltidet endte opp med å være ganske dyrt, sammenlignet med øvrige middager vi har hatt denne ferieuken

Dato for besøk: desember 2016
2  Takk, steinartm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på La Casita De Taby (bar de tapas), så også på

Playa de las Americas, Arona
Playa de las Americas, Arona
 
Playa de las Americas, Arona
 

Har du vært i La Casita De Taby (bar de tapas)? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din