I har vært på Lanzarote i mange år men ikke vært innom Cactusparken. Det ble en stor overraskelse, cactus fra hele verden samle i et veldig fint område . Ved å vandre opp på toppen av vindmøllen fikk man et ekstra godt utsyn over parken.
Det er et spennende sted at besøke . En park i flere etasjer med en herlig mølle som var tegn og midtpunkt i denne parken. Et herlig sted at fotograferer og jeg så kaktuser jeg aldri har set før i mitt liv . Jeg anbefaler denne park hvis du er på Lanzarote
Mange tusen ulike kaktusplanter på et relativt lite område. Tror en må se denne parken for å forstå mer av denne krative personen Cesar Manrique.
Her var det lunt, å gå mellom disse fantastiske kaktusene og lese hvor de kom fra og nyte solen og fugler og dyr. Vi tok masse billeder og film, og kjøpte ting, de tok kort, uvanlig i Lazarote. Eventyrlig opplevelse.
Vi besøkte denn flotte parken en ettermiddag i oktober, en praktfull opplevelse som vi kan anbefale.
Utrolig flott laget og så mange sorter. her kan man bruke flere dager hvis man virkelig er botanisk interessert og da spesielt i kaktus. Vakkert og ryddig. Pluss for restaurant og butikk. Skal hit igjen en gang jeg har mer tid..