Eivind R
Se flere hoteller i Nong Thale
1 102
1 102
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Veldig lett å være på familieferie her. Vennlig og hjelpsom betjening, god mat på restauranten gode bademuligheter i basseng og i havet.
Mange gode lokale restauranter langs stranda der vi gikk tørrskodd ved lavvann.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Jorunnstripadviser
Anmeldt 19. desember 2016 via mobile enheter

Flott hotell, super service. Et super hotell for folk som ønsker rolige omgivelser og høy service. 200 meter fra hotellet finnes et hav av hyggelige beach barer om man vil ut en kveld. Bestemt et besøk verd. Klar anbefaling!

Dato for oppholdet: desember 2016
Takk, danielsL3690OU
Anmeldt 6. april 2015 via mobile enheter

Veldig fint hotell med en rolig og fin atmosfære! Hotell frokosten stod til forventningene og personalet var utrolig hyggelige. Vi forventet et moderne hotell utifra bildene og prisen, men vi fant hotellet litt slitent, men jo lengre vi oppholdte oss der jo finere ble det! Området rundt var svært fint og servicen var upåklagelig! Jeg ble litt dårlig før vi kom til hotellet og besluttet å dra til legen dagen før avreise, da ordnet hotellet transport tur - retur til legen uten ekstra kostnad! 10 min gåtur til veldig gode restauranter. Anbefaler alle par og de som ønsker et rolig opphold dette hotellet!

Takk til alle de flotte ansatte på Nakamanda Resort og spa

Dato for oppholdet: februar 2015
1  Takk, Inesol
Anmeldt 10. april 2013

Vi var to par på tur i thailand i ca. 16 dager. På slutten av turen ville vi bo litt finere og valgte dette hotellet. Etter å ha spist mat midt i jungelen i over 10 dager ville vi smake på litt drinker i baren etc. på dette 5 stjerners hotellet. Første kvelden vi bodder der, fikk det ene paret en liten larve i kyllingretten. Videre den samme kvelden ble jeg og min kone meget dårlig. Det ble med andre ord et opphold inne på toalettet, som for øvrig var veldig fint :) Betjeningen sin service når vi med en gang innformerte om matforgiftningen var at de kunne refundere de to kokosnøtt drinkene vi antageligvis ble forgiftet av. Jeg begynte nesten og le, men de var seriøse. Matforgiftning bør ikke skje på et så fint hotell (selv om det alltids er mulig), men det værste er at hotellets ansatte ikke gjorde noe mer for å prøve og få et smil tilbake i ansiktene våre. Hotellet anbefalles absolutt ikke! (selv om tripadvisor angir det som meget bra)

Dato for oppholdet: april 2013
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Ingecs
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 22. juli 2011

Nakamanda lever virkelig opp til forventningene som en medlem av de små luksushotellene som finnes i verden.
Transport fra flyplassen, resortansatte, overnatting, mat... Alt var av første klasse.
Det var lavsesong og det føltes som at vi hadde hele det sjarmerende ferieanlegget for oss selv.
Vår Sala Villa hadde en fantastisk utsikt over den rustikke hagen og den private stranden.
Det var rent og romslig for dattera vår sånn at hun kunne løpe rundt og leke.
Nydelig frokost hver morgen på Kitchen-restauranten med utsikt over Hong Island og klynger av lange båter.
Uforglemmelige solnedganger mens vi spiste middag der.
Booket feriestedets transport til Krabi sentrum, Ao Nang og elefantriding som var problemfritt og greit priset.
Til de ansatte på Kitchen som tok seg av vår datters behov, Ms Por & Mr Rit og alle de andre; takk!
Johan, Aisah & Mysha

3  Takk, pat a
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com.sg. Vis original