Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Hotels.com
USD 75
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.05.21
Expedia.com
USD 75
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 28.05.21
Agoda.com
USD 81
USD 67
Vis tilbud
SPAR USD 14
PricelineUSD 75
FindHotelUSD 70
HurbUSD 81
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 518)
Filtrer anmeldelser
1 518 resultater
Vurdering fra reisende
1 049
346
91
22
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 049
346
91
22
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 1 518 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Veldig lett å være på familieferie her. Vennlig og hjelpsom betjening, god mat på restauranten gode bademuligheter i basseng og i havet.
Mange gode lokale restauranter langs stranda der vi gikk tørrskodd ved lavvann.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Jorunnstripadviser
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. desember 2016 via mobile enheter

Flott hotell, super service. Et super hotell for folk som ønsker rolige omgivelser og høy service. 200 meter fra hotellet finnes et hav av hyggelige beach barer om man vil ut en kveld. Bestemt et besøk verd. Klar anbefaling!

Dato for oppholdet: desember 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Daniel S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. april 2015 via mobile enheter

Veldig fint hotell med en rolig og fin atmosfære! Hotell frokosten stod til forventningene og personalet var utrolig hyggelige. Vi forventet et moderne hotell utifra bildene og prisen, men vi fant hotellet litt slitent, men jo lengre vi oppholdte oss der jo finere ble det! Området rundt var svært fint og servicen var upåklagelig! Jeg ble litt dårlig før vi kom til hotellet og besluttet å dra til legen dagen før avreise, da ordnet hotellet transport tur - retur til legen uten ekstra kostnad! 10 min gåtur til veldig gode restauranter. Anbefaler alle par og de som ønsker et rolig opphold dette hotellet!

Takk til alle de flotte ansatte på Nakamanda Resort og spa

Dato for oppholdet: februar 2015
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Inesol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. april 2013

Vi var to par på tur i thailand i ca. 16 dager. På slutten av turen ville vi bo litt finere og valgte dette hotellet. Etter å ha spist mat midt i jungelen i over 10 dager ville vi smake på litt drinker i baren etc. på dette 5 stjerners hotellet. Første kvelden vi bodder der, fikk det ene paret en liten larve i kyllingretten. Videre den samme kvelden ble jeg og min kone meget dårlig. Det ble med andre ord et opphold inne på toalettet, som for øvrig var veldig fint :) Betjeningen sin service når vi med en gang innformerte om matforgiftningen var at de kunne refundere de to kokosnøtt drinkene vi antageligvis ble forgiftet av. Jeg begynte nesten og le, men de var seriøse. Matforgiftning bør ikke skje på et så fint hotell (selv om det alltids er mulig), men det værste er at hotellets ansatte ikke gjorde noe mer for å prøve og få et smil tilbake i ansiktene våre. Hotellet anbefalles absolutt ikke! (selv om tripadvisor angir det som meget bra)

Dato for oppholdet: april 2013
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Ingecs
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Denne anmeldelsen ble oversatt fra Engelsk. Vis original
Anmeldt 22. juli 2011

Nakamanda lever virkelig opp til forventningene som en medlem av de små luksushotellene som finnes i verden.
Transport fra flyplassen, resortansatte, overnatting, mat... Alt var av første klasse.
Det var lavsesong og det føltes som at vi hadde hele det sjarmerende ferieanlegget for oss selv.
Vår Sala Villa hadde en fantastisk utsikt over den rustikke hagen og den private stranden.
Det var rent og romslig for dattera vår sånn at hun kunne løpe rundt og leke.
Nydelig frokost hver morgen på Kitchen-restauranten med utsikt over Hong Island og klynger av lange båter.
Uforglemmelige solnedganger mens vi spiste middag der.
Booket feriestedets transport til Krabi sentrum, Ao Nang og elefantriding som var problemfritt og greit priset.
Til de ansatte på Kitchen som tok seg av vår datters behov, Ms Por & Mr Rit og alle de andre; takk!
Johan, Aisah & Mysha

3  Takk, pat a
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.Opprinnelig sendt inn på Engelsk på www.tripadvisor.com.sg. Vis original
Vis flere anmeldelser