Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Suvern mat”
Anmeldelse av Sandwich Me

Sandwich Me
Vurdert som nr. 5 av 86 Restauranter i Nong Thale
Prisklasse: USD 2 - USD 5
Kjøkken: Thai
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Skal du ha lunch eller middag MÅ en innom denne resturanten. Meget god kvalitet på maten og verskapet er meget hygglige. Resturanten er stengt på lørdager, men åpen ellers.
Ikke rart at denne resturanten er på topp i Klong Muang

Dato for besøk: januar 2019
Takk, SteinA33
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 165)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 1 165 anmeldelser

Anmeldt 19. januar 2018 via mobile enheter

Førsteklasses mat, hyggelig betjening med god kunnskap om hvor sterk mat oppleves.
Ikke så mange bord og lite kjøkken, så det er smart å møte opp tidlig. Var der kl 1900, men kl 1945, var det fullt.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, 952NilsM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pinyo N, Owner på Sandwich Me, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. januar 2018
Google-oversetting

Hi,
Thank you so much for your visit. Our team is very happy to receive such a kind comments from you. We are also very happy that you noticed our top quality of food that we try to keep up. We always pay attention to details to every ingredients, meat, fresh vegetables and sauces we use as we believe they can make our food delicious. Thanks a million. We wish you a pleasant stay. Ollie and the team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2017

Maten er fantastisk god min kone elske stektris i ananas vi bestilte masse mat.vi måtte komme og spise kl 1700,fordi etter kl 1800 så er det veldig lang kø.

Dato for besøk: juli 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, MorleyK3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pinyo N, Owner på Sandwich Me, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2017
Google-oversetting

Hi,
Thank you so much for visiting us. Now we open from 2 pm to accommodate a lot of people who are looking for late lunch. It is far less crowded which is an ideal for people who do not like a long wait. It is good to know that you enjoyed your meal at our place. Our team is all smiling while reading your comments. Enjoy your stay, Ollie and the team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2017 via mobile enheter

Ingenting å klage på, maten var helt super! Ønsker du en god lunsj eller middag er dette plassen! Hyggelige de som jobber her også!

Vi prøvde Biff i oystersaus, biff i curry, kylling med ris og sweet and sour kylling skal tilbake og prøve litt andre retter også.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Eirik S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Pinyo N, Owner på Sandwich Me, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. juli 2017
Google-oversetting

Hi,
Thank you so much for your multiple visits. Our team is very glad to see you had a good times during your visits. Thanks a million and we hope to see you again on your next visit in Krabi, Ollie and the team.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. januar 2017 via mobile enheter

Vi spiste her i går. Hadde gledet meg lenge pga. alle de positive tilbakemeldingene her på TripAdvisor. Vi kom kl 20.15. Det var kø men det tok ikke mer en 15 minutter før vi fikk bord. Det var det eneste som var raskt den kvelden. Det tok ca. 15 minutter før vi fikk en meny på deling. Etter ennå 15 minutter fikk vi bestilt drikke. Maten kom kl. 21.50, da var vi så sultne og oppgitt at det overskygget den gode maten. Gjestene på bordet ved siden av oss sovnet mens de ventet! Skal du spise her må du ha god tid.

Dato for besøk: januar 2017
1  Takk, torillah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sandwich Me, så også på

 

Har du vært i Sandwich Me? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din