Vi hadde et flott opphold. Barna på 3 og 10 hadde en flott uke. Veldig barnevennlig, med eget barnebasseng og barnevennlige deler av flere bassenger.
Fin beliggenhet, nær strand. Mange forskjellige barer og restauranter. Vi var mest på buffet, da det er lettest med barn. Godt utvalg, noe for enhver smak og fra flere verdenshjørner. God drikke, både juice, smoothie, øl, vin og drinker. Fint utvalg av steder å sitte om kveldene.
Som tips; bruk første dagen til å finne ut hvor alle restaurant og aktiviteter er. Det er mye å finne på men stort område så lurest å orientere seg litt! Små el-busser og et tog kjører i rute rundt resorten, veldig fint om man skal helt til andre siden. Veldig fin løpetur å løpe på veien som går i ytterkant av resorten om morgenen, da er tempraturen fin og det er lite folk.
Veldig bra service fra Jancy i lunchbuffeten, veldig hyggelig og oppmerksom!
For å få 5 stjerner må noen ting bli bedre;
Bad bør oppdateres, vi bodde på rom 1154, det var veldig slitt med noen løse fliser på gulvet, lekkasje fra dusj og nesten tette vasker.
Oppdatering av barnebasseng.
Fasiliteter for dusj ved avreise var for dårlig. Kun kaldtvann i dusjen, og når begge dusjene ble brukt kom det ikke vann i den ene. Mer
10 101
2 665