Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Reliable & comfortable”

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 5 sider til!
B-K's Esplanade Motor Lodge
Nr. 2 av 6 hoteller i Petone
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 29 august 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: august 2017, reiste på forretningsreise
Takk, camlie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (56)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 57 anmeldelser

Anmeldt 26 juli 2017
Google-oversetting

Romtips: First Floor Overlooking the Beach
Se flere romtips
  • Opphold: juni 2017, reiste som et par
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, Star B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22 juli 2017
Google-oversetting

Romtips: Sea views are best but, if you have trouble walking up stairs you may want to stay on the ground flo...
Se flere romtips
  • Opphold: juli 2017, reiste som et par
    • Rom
    • Renslighet
    • Service
Takk, Clara W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19 juli 2017
Google-oversetting

Romtips: Avoid the promenade as there may be traffic noise.
Se flere romtips
  • Opphold: juni 2017, reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, piebaps
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5 juni 2017
Google-oversetting

Romtips: Family suites do not have a sea view. We did miss that.
Se flere romtips
  • Opphold: juni 2017, reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, PMR1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av Petone
1.1 km unna
ASURE 83 By The Sea Petone
0.5 km unna
Ava Lodge
Ava Lodge
Nr. 1 av 6 i Petone
91 anmeldelser
0.6 km unna
Quest Petone
Quest Petone
Nr. 1 av 5 i Lower Hutt
26 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
4.1 km unna
Green Gables Motel
Green Gables Motel
Nr. 4 av 14 i Lower Hutt
53 anmeldelser
1.2 km unna
Dupont Executive Motels
2.4 km unna
Camellia Court Motel
Camellia Court Motel
Nr. 8 av 14 i Lower Hutt
58 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i B-K's Esplanade Motor Lodge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om B-K's Esplanade Motor Lodge

Adresse: Cnr The Esplanade & Tory Street, Petone, Lower Hutt 5012, New Zealand
Beliggenhet: New Zealand > Nordøya > Greater Wellington > Lower Hutt > Petone
Fasiliteter:
Treningssenter/treningsrom Gratis Internett-tilgang (WiFi) Gratis parkering Tekjøkken Romservice Suiter Rullestoltilgang
Hotellstil:
Nr. 2 av 6 hoteller i Petone
Prisnivå: kr 793 - kr 1 206 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:4 stjerne — B-K's Esplanade Motor Lodge 4*
Antall rom: 28
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Expedia, Booking.com og Agoda slik at du trygt kan bestille fra B-K's Esplanade Motor Lodge. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din