“Dyrt og ekstremt lang kø.”
Anmeldelse av Villa Malla

Villa Malla
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Filtvet
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Siden åpningen sommeren 2007 har Malla blitt et populært samlingspunkt for lokale hytteeiere og fastboende. Båtfolk og tilreisende fra hele Østlandet har også funnet veien til Filtvet, som ligger en knapp time sør for Oslo. Villa Malla tilbyr sine gjester en rikholdig buffet med smaker fra hele Middelhavet og fristelser fra grillen.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

30 min i matkø for å spise kjedelig og svært dyr mat. 70 % av gjestene stod i matkø. Vi kommer ikke tilbake.

6  Takk, BjornB539

Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Et fantastisk sted å besøke! Villa Malla byr på en helt herlig restaurant med en meget god utsikt. Vi benyttet oss av buffeten og var meget fornøyde med den. Vi kom seilende inn fra Oslo og du får nesten følelsen av at du har kommet til utlandet i det du ser den kritthvite stranden på Villa Malla. Litt av en sommeridyll! Kommer definitivt tilbake

Takk, 188espenb
Anmeldt 28. juni 2020 via mobile enheter

Ekstremt dårlig service, stresset og sur betjening (inkludert innehaveren), lange køer ved buffeten, gjester som ikke brydde seg om avstand eller køkultur, 25 kroner for ekstra vann, kaffe ikke inkludert, buffeten hadde gode diper, men det var omtrent det. Pluss for beliggenhet.

5  Takk, 626astrida
Anmeldt 22. juni 2020 via mobile enheter

I utganspunktet et vakkert sted, men det er dårlig vedlikeholdt. Stranden var møkkete, maten ekstremt smakløs med dårlig utvalg, og bordene ble ikke rengjort mellom gjestene. Drar ikke tilbake hit.

7  Takk, Lcth-NO
Anmeldt 17. juni 2020 via mobile enheter

Vi var på sommeravslutning på villa malla. Er fantastisk sted med en utsikt og atmosfære du ikke får mange andre steder. Kan anbefale. Forholdsvis kostbart å spise og man bør bestille bufet med grillmat. Ellers blir utvalget noe lite synes jeg. Men grillmaten er veldig god og verdt de ekstra kronene.

1  Takk, Dag S

Har du vært i Villa Malla? Del dine erfaringer!