Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vennlig betjening, elendig logistikk og dyr lunsj”
Anmeldelse av Villa Malla

Villa Malla
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Filtvet
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Siden åpningen sommeren 2007 har Malla blitt et populært samlingspunkt for lokale hytteeiere og fastboende. Båtfolk og tilreisende fra hele Østlandet har også funnet veien til Filtvet, som ligger en knapp time sør for Oslo. Villa Malla tilbyr sine gjester en rikholdig buffet med smaker fra hele Middelhavet og fristelser fra grillen.
Anmeldt 9. august 2020

Vi fikk god informasjon i køen inn til stedet og beskjed om å tenke på smittevern og holde avstand. I praksis var ikke dette lett. I det store uteområdet var lunsjen arrangert som en buffet. Vi to i kø minst 20 minutter for å forsyne oss med mat. Både pga smittevern men også effektivitet burde det vært minst 2 buffeter. Det var uansett svært enkel mat - som en utvidet salatbar - og det ville vært enkelt og delt opp i flere stasjoner. Store boller med raspet gulrot og kikerter - dette sto absolutt ikke til den stive lunsjprisen på 300 kr. Både logistikken og maten skuffet oss. Ellers et nydelig sted, og med en oppegående betjening synes vi det var en elendig logistikk og skuffende verdi for pengene. Vi har vært her før og fått mye bedre mat.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, ragnhildOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (257)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 257 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Veldig skuffende at vi ikke kunne komme inn med båt å bruke Strand,kose oss med is, drikke og kanskje en enkel lunch. Det var spiseplikt og vi måtte betale for bøye i minst 4 timer og det kostet 200kr Middag buffe koster 400kr for voksne og det samme for barn. Drikke kom i tillegg. Så vi som kom med en familie på 6 pers måtte betale over 3000kr hvis vi hadde valt å bli der. Vi reiste .Men for all del ett vakkert sted, men dyrt.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, reginem312
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020

Synes at stedet er helt nydelig, desverre følger ikke kjøkkent med. Samme meny som ifjor, men mye mindre utvalg .

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Hadberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020

Vi hadde selskap med 20 stk. Skulle egentlig sitte ute, men da været var dårlig fikk vi langbord inne. Servitøren vi fikk var utrolig sympatisk og oppmerksom og sørget for at alle gjester hadde det bra, og justerte underveis slik at selskapet ble best mulig.

Må også si at maten på Villa Malla er super. Masse å velge mellom, og her har det skjedd mye de siste årene. Og har man et selskap med unge og gamle er det veldig hyggelig når alle kan velge etter hva man foretrekker.

Alt i alt en helt topp opplevelse å holde vårt selskap på Villa Malla, og takk til alle dere som stod på for å gjøre kvelden perfekt!

Skal absolutt ta flere kvelder hos dere!

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Firstdingo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

30 min i matkø for å spise kjedelig og svært dyr mat. 70 % av gjestene stod i matkø. Vi kommer ikke tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
6  Takk, BjornB539
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Villa Malla? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din