Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alt for dyr affære!”
Anmeldelse av Villa Malla

Villa Malla
Vurdert som nr. 1 av 1 Smått og godt i Filtvet
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Siden åpningen sommeren 2007 har Malla blitt et populært samlingspunkt for lokale hytteeiere og fastboende. Båtfolk og tilreisende fra hele Østlandet har også funnet veien til Filtvet, som ligger en knapp time sør for Oslo. Villa Malla tilbyr sine gjester en rikholdig buffet med smaker fra hele Middelhavet og fristelser fra grillen.
Anmeldt 14. august 2020 via mobile enheter

Ikke verdt prisen i det hele tatt! Prisen er skyhøy,i forhold det du får tilbake.
Styr unna, har ellers enn meget flott beliggenhet.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Svein P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (257)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1822 av 257 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Dette flotte stedet er vel verdt et besøk. Lekkert tilrettelagt med flotte stier, delikat og velpleiet strandområde, rene og innbydende omgivelser. Dette må tas i betraktning når man ser på prisen for lunsj, som i seg selv er i overkant i forhold til innhold, her kjøper man ‘en pakke’.
Det var mye grønt og salat som ville vært himmerik for en vegetarianer/veganer, men heller forøvrig beskjedent. Buffeten kunne med fordel ha bydd på reker i tillegg til enkle kyllingbiter og svinenakke uten at det ville satt smittehensynet i fare. Hyggelig betjening som beundringsverdig gjentar og gjentar smittevernsregler og rutiner ved besøket,- med et smil.
Stå på, Villa Malla. Vi kommer tilbake!

Dato for besøk: august 2020
Takk, 99n
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. august 2020 via mobile enheter

Dyr lunsj til 295 kr pr person, elendig service, og uhyggelig betjening. Snu og finn en annen strand som er gratis. Anbefales ikke.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, mikduo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. august 2020

Vi fikk god informasjon i køen inn til stedet og beskjed om å tenke på smittevern og holde avstand. I praksis var ikke dette lett. I det store uteområdet var lunsjen arrangert som en buffet. Vi to i kø minst 20 minutter for å forsyne oss med mat. Både pga smittevern men også effektivitet burde det vært minst 2 buffeter. Det var uansett svært enkel mat - som en utvidet salatbar - og det ville vært enkelt og delt opp i flere stasjoner. Store boller med raspet gulrot og kikerter - dette sto absolutt ikke til den stive lunsjprisen på 300 kr. Både logistikken og maten skuffet oss. Ellers et nydelig sted, og med en oppegående betjening synes vi det var en elendig logistikk og skuffende verdi for pengene. Vi har vært her før og fått mye bedre mat.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, ragnhildOslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Veldig skuffende at vi ikke kunne komme inn med båt å bruke Strand,kose oss med is, drikke og kanskje en enkel lunch. Det var spiseplikt og vi måtte betale for bøye i minst 4 timer og det kostet 200kr Middag buffe koster 400kr for voksne og det samme for barn. Drikke kom i tillegg. Så vi som kom med en familie på 6 pers måtte betale over 3000kr hvis vi hadde valt å bli der. Vi reiste .Men for all del ett vakkert sted, men dyrt.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, reginem312
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Har du vært i Villa Malla? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din