Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (8)
Filtrer anmeldelser
8 resultater
Vurdering fra reisende
4
2
0
0
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
4
2
0
0
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 8 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Mor, far og datter på 2 år skulle til Ramton på camping. Der var det fullt, så vi måtte se videre. Fant Solbergstøa på kartet og kjørte videre. De hadde en ledig plass!
Vi ble møtt av en veldig hyggelig betjening, campingplassen ligger koselig til ved fjorden og prisen var det ingenting å si på!
Sanitetsanlegget på drop-in-plassene var helt topp! Litt bratt ned til stranda, og en del steiner med en gang man går uti, men ellers veldig fint med en liten kiosk og gressplen å ligge på.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, veronicag1990
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2018 via mobile enheter

Vært på plassen i mange år nå.
En rolig og fin plass med mange gode naboer.
Ikke noe tull.
Her er du sikker på å få en god sommer med bading, strandliv og et yrende båtliv.
Passer til både enslige, familier og eldre.
Her har alle en plass de kan kose seg.
Velkommen til en god sommer

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Sommer_roffe
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2018

Les først hvem som har skrevet innlegget, før du går til motangrep.
Når det gjelder restriksjoner i forbindelse med grilling, viste vi det før du kom, og grill samt propanflaske ble umiddlebart satt tilbake i bilen.
Sigarettaske - vi brukte askebeger fylt med vann samt tett lokk. Når asken falt på bakken, som i dette tilfelle var en grønn plen, var det fordi du sto bak buskene og min mor ble skremt da du gikk helt av skaftet, askebeger ble brukt hele tiden og ikke din plen.
Når det gjelder skremte gjester, var ikke dette tilfelle, men de ble irritert for de trodde vi grillet og de fikk ikke brukt sine nye griller. Vi brukte en elektrisk panne som var tilkoblet strøm, men lokk - samt plassert på et bord.
Du truet med at vi måtte bli ved bilen til brannvesentet kom, fordi vi hadde GRILLET! og dette skulle da få konsekvenser for oss. Brannmannen så på stekepannen og sa at dette var helt ok, den gikk på strøm og var plassert på et bord.
Så en annen ting, be ikke voksne folk gå inn å tørke opp - har aldri hørt på maken!
Jeg forventer av meg og mine at vi følger de regler og bestemmelser som er uansett hvor vi reiser. Har aldri fått en klage på hverken brudd på regler eller oppførsel.
Dette var en særdeles dårlig behandling av gjestene, og vi blir nok ikke de siste som får oppleve dette.
Kommer aldri til anbefale noen denne plassen !!

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Service
5  Takk, ToneE94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juni 2018 via mobile enheter

Vår opplevelse - Solbergstøa camping
Om dere ønsker å ta en øl i sola, om dere ønsker å ta en sigarett , om dere ønsker en rolig kveld på #Solbergstøa camping ikke gidd å dra hit! Du blir møtt av en pekefinger i fjeset og grove beskyldninger av en meget frekk plassleder, vi startet vår helgetur her. Flott plass, flott badestrand og utsikt . Men sjefen av plassen må jekke seg ned 10 hakk og virkelig kjøpe seg folkeskikk!! Makan til overhøvling skal du leite lenge etter, driver man seriøst så oppfører du deg deretter! Beskyldninger om bruk av ild ( grill) i tørt terreng når «grillen» vi brukte var en stekepanne på strøm som man steker på utendørs, sigarett aske på plenen ? Vi gjorde ingen av delene, men ble møtt av en useriøs campingplassleder med store beskyldninger og pekefinger i ansiktet som ringte brannvesen som kom på plassen får å sjekke oss , vi ble renvasket på stedet fordi brannvesen konkluderte med at det ikke var noe fare for brann ved bruk av elektrisk stekepanne som sto på et bord langt ifra plenen.
Om du vil le og prate etter klokken 23:00 hver forsiktig med å le for høyt fordi da får du tilsnakk ifølge fastboende på campingplassen. Vi har reist flere titals plasser og følger alltid reglene på plassen man kommer, men dette tok kaka! Skal du reise hit bør du være forberedt på å måtte forsvare deg mot den hissige sjefen på plassen. Vi kommer aldri hit igjen å vil sørge for at alle våre venner i bobilmiljøet for vite om dette. Vi er sjokkert rett og slett.

Dato for oppholdet: juni 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Ida E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anders S, Eier på Solbergstøa Camping og Hytter, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juni 2018

Hei.
Beklager att du opplevde det slik.
Vi har nå en ekstra ordinær situasjon der brannvesenet i Hurum kommune har nedlagt total forbud for grilling med gass og kull.Og bruk av primus og storm kjøkken ute.er også forbudt.Det sto også flere plakater på campingen om dette.
Ang. røyking satt din kone og røyka tidligere på dagen og slapp aska rett på bakken, jeg påtalt da dette.
På kvelden ble jeg kontaktet av to av dine naboer som hadde vært livredde fordi dem mente att du hadde brukt grill.
Når jeg tok det opp med deg fikk jeg til svar att du hadde vært 45 år i forsvaret. Så dette kunne du. Det ble da høyrøstet fra både deg og meg og din datter ba deg gå og legge deg.
Det var ikke hos deg brannvesenet var, men to andre gjester som ikke kunne forstå att de ikke kunne grille som de ville i Norge.
Du ba selv brannvesenet komme bort til deg.
Anders S

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter
Google-oversetting

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser