Det er mye å glede seg over på Zilwa; palmer, god temperatur hverken for varmt eller kaldt med fin bris, flott utsikt og mat. Når det er sagt var det en del momenter som ikke levde opp til forventningene. Mottagelsen opplevde vi som heller lunken og dette ga ingen god start. Det var flere dyktige ansatte, men dessverre var servicen totalt sett ikke god. Det var gjennom hele oppholdet gjentatte mindre utfordringer som i seg selv ikke er avgjørende, men når disse gjentar og gjentar seg, blir nokså irriterende. Dette kunne for eksempel være at kaffen som du bestiller etter maten aldri kommer, selv etter gjentatt purring, eller at man ikke får håndduker etter roomservice har gjort rent, eller vannet som du bestiller aldri dukker opp. Glipper skjer, men ikke til nesten alle måltid. Ellers opplevde vi at rommene kunne vært rengjort bedre. Vi endte opp med å bade i bassengene, da sjøen var uklar. Sanden er heller ikke den beste, så badesko er et must. Vi valgte å spise flere ganger på den indiske og mauritiske restauranten og opplevde maten her som svært god. Servicen på den indiske restauranten var svært god. Styr unna den kinesiske, der smakte all maten helt likt og var veldig lite spennende. Vi booket også massasje, men dette var veldig middelmådig. Både behandling og anlegg. Prisnivået sto ikke i forhold til kvaliteten på spaet dessverre. Til tross for at vi hadde forsikret oss to ganger om transport og tidspunkt for avreise til flyplassen, hadde hotellet glemt dette når vi skulle dra. Dette ga heller ikke den beste avslutningen. Det er stort forbedringspotensial for dette hotellet og vi kommer nok ikke til å legge ferien hit igjen da det finnes så mange andre alternativer.