Først det positive. Hotellet var rent, god service blant personalet, airkondisjon virket perfekt. MEN. For å ta frokosten først. Etter å ha kommet fra nydelige Hotel Mondial i Tirana, var frokosten ganske stusselig, og vel så det. Veldig lite utvalg av mat (oppskåret tomat, agurk, noen klumper av ost i en haug, som kanskje skulle forestille fetaost (??). Det var egentlig det hele på denne buffeten. Det var også kokt egg, stekt egg og noe som lignet pølser. En gang i løpet av oppholdet (vi var der i nesten tre uker), så kom et reisefølge fra Serbia eller Kroatia......og plutselig var det nydelig skiver av skinke og skiver av ost! Dette varte i tre-fire dager, så var det tilbake til stusselig igjen. Bordene i spisesalen var dekket av papirduker (greit nok), men da vi kom ned et par timer etter at frokosten var startet, var alle papirduker krøllet og utrolig smussete!! Ekkelt. Så over til stranden. Hotellet har en egen strand (som det så pent står i anmeldelsen), en sannheten er at det kun er halve stranden som er reservert for gjester av hotellet, og der står solsengene så tett, at parasollene nesten berører hverandre, og man er avhengig av "nabo'n" om man får sol eller ikke. På den andre halvparten var det forbudt for oss gjester å dra, da det var reservert stoler i beste plass til hotellets eier med familie og venner! Og noen som kanskje måtte betale. Den del av stranden som var reservert oss gjester, var den absolutt smaleste tarmen på hele den lange stranden. Bossen (eieren) hadde så fått markert et 10-meters område uti sjøen, med tau og flytekork. Innenfor dette området hadde eier, sønner etc sine båter og vannskutere, og der kunne de bade i fred og ro for gjester.En privat lekegrind. Vi var inne i selve Durrës et par ganger. Der er det flere hotell ved strand, pluss tilgang til mange (!!) fine og gode restauranter. VELG DET! Jeg har reist veldig mye, og dette er første gang jeg skriver noe negativt om maten, da jeg ikke er særlig kresen av meg. Men de viste noen få dager, at det faktisk var mulig å få en akseptabel frokost, på et hotell som gir seg selv så mange stjerner! Det hører også med at eieren hadde et svært bord i restauranten/baren, som hele tiden var reservert for han (og der var det satt opp vifte!)
Kort sagt: Finn et annet hotell!!