Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God sushi”

Gusto di Mare & Sushi Time
Vurdert som nr. 3 av 244 Restauranter i Durres
Prisklasse: USD 7 - USD 35
Kjøkken: Italiensk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

Vi var litt lei av italiensk og fisk så prøvde oss på denne restauranten. Ble veldig positivt overrasket. Nydelig sushi, gode forretter, god vin og hyggelige servitører. Anbefales!

Dato for besøk: august 2021
Takk, tinamagrito
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Navigator708968, Owner på Gusto di Mare & Sushi Time, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2021
Google-oversetting

Dear Tinamagrito
Thank you so much for your lovely review.
We will be glad to welcome you again.
Best regards

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (413)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 413 anmeldelser

Anmeldt 12. august 2019 via mobile enheter

Vært her flere ganger i både store og små grupper. Alltid smilende og imøtekommende personalet. God mat, fantastisk sushi.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Bina M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. august 2019 via mobile enheter

Hadde en strålende familielunsj med barn på 7 og 9 år. Vi valgte dagens fangst, red snapper. Nydelig mat som ble servert med god vin. Svært god service.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, safarild
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sushi T, Owner på Gusto di Mare & Sushi Time, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2019
Google-oversetting

Dear
Thank so much for taking your time to write this review.
Our team at Gusto di Mare & Sushi very much appreciate your opinion, and is very happy that you’ve enjoyed your time in our restaurant.
Best regards
Gusto di Mare & Sushi Time team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2019 via mobile enheter

Restaurant som får høy score. Er ikke enig i det. Vi bestilte forrett og hovedrett pluss vin. Forretten glemte de, fisken var grei, ikke noe mer enn det. Rødvinen var kjempebra når den ble servert. Prisen var desidert det dyreste vi opplevde i Albania, skjønner ikke hvorfor. Mye tiggere utenfor gjerdet.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Stenberg2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. april 2019 via mobile enheter

Spiste lunsj, maten var fersk og god. Mye utvalgt, også vegetarmat. Hyggelig betjening. Bredt utvalg av sjømat.

Dato for besøk: april 2019
Takk, Bina M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Sushi T, Owner på Gusto di Mare & Sushi Time, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. april 2019
Google-oversetting

Thank you for choosing us!
We will be glad to welcome you again.
Best regards
Gusto Di Mare & Sushi Time team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Gusto di Mare & Sushi Time, så også på

 

Har du vært i Gusto di Mare & Sushi Time? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.