“God mat & god service!”

Gusto di Mare & Sushi Time
Vurdert som nr. 7 av 354 Restauranter i Durres
Kjøkken: Italiensk
Anmeldt 2. august 2022 via mobile enheter

Når vi kom så ble vi møtt med god service fra starten. Vi ønsket å bestille litt ulike ting fra menyen, så vi bestilte både tempura scampi, hummer, sushi og nudler med kylling (til barnet). Først kom det feil nudler og uten å nøle så lagde de ny uten ekstra kostnad. Hummeren fikk vi lov til å velge selv, for en service! Maten var kjempe god, men sushien vi bestilte (tror den het sushi mix) kunne hatt litt mer utvalg og litt flere ulike fiske typer. Alt i alt - veldig god mat & god service! 😊

Takk, B63JMmichelleb
Klodian C, Owner på Gusto di Mare & Sushi Time, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2022

Dear
Thank you for your review and the lovely words.
Gusto di Mare & Sushi Time team

Anmeldt 22. juni 2022 via mobile enheter

Servicen var grei, men maten var ikke noe å skryte av. Forretten var smakløs, samme med sushien. Maten så bra ut, men sto ikke til forventningene. Alt i alt var opplevelsen ok -, men ville ikke anbefalt restauranten videre.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Amalie O

Dear
Thank you for your review.

Anmeldt 19. august 2021 via mobile enheter

Vi var litt lei av italiensk og fisk så prøvde oss på denne restauranten. Ble veldig positivt overrasket. Nydelig sushi, gode forretter, god vin og hyggelige servitører. Anbefales!

Dato for besøk: august 2021
Takk, tinamagrito
Navigator708968, Owner på Gusto di Mare & Sushi Time, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. oktober 2021

Dear Tinamagrito
Thank you so much for your lovely review.
We will be glad to welcome you again.

Anmeldt 12. august 2019 via mobile enheter

Vært her flere ganger i både store og små grupper. Alltid smilende og imøtekommende personalet. God mat, fantastisk sushi.

Dato for besøk: august 2019
Takk, Bina M
Anmeldt 12. august 2019 via mobile enheter

Hadde en strålende familielunsj med barn på 7 og 9 år. Vi valgte dagens fangst, red snapper. Nydelig mat som ble servert med god vin. Svært god service.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, safarild
Sushi T, Owner på Gusto di Mare & Sushi Time, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. august 2019

Dear
Thank so much for taking your time to write this review.
Our team at Gusto di Mare & Sushi very much appreciate your opinion, and is very happy that you’ve enjoyed your time in our restaurant.
Gusto di Mare & Sushi Time team

Reisende som så på Gusto di Mare & Sushi Time, så også på

Har du vært i Gusto di Mare & Sushi Time? Del dine erfaringer!