Prøvde dette spisestedet 27 Juli og maken til rot har vi ikke opplevd!!
Fikk en god motakelse, spennende meny og god service de første 5 minuttene.
Vi var 4stk hvor alle bestillte appetizer og hovedrett. Etter en laaang stund (det var lite gjester, mange servitører) fikk en av oss forrett, etter 15 min fikk nr 2 forretten sin, samtidig kom hovedretten til gjest nr 3 og ingenting til gjest 4 så kom forretten til gjest 3og 4 +hovedretten til gjest 2 lenge før gjest 2 var ferdig med forrett.
Det var utrolig rotete servering der gjest 1 var ferdig (fikk ting i riktig rekkefølge), gjest 2 satt med forrett og hovedrett samtidig, gjest 3 med hovedrett (men ikke forrett) gjest 4 ingenting! Etter nye 15 minutter kom så hovedretten til gjest 4 og utrolig nok var den rå og kald inni +svart utenpå (servere frossen fisk på et sted som dette er svindel), sendte retten tilbake. Etter nye 15minutter kom så appetizer til gjest 3og4 (cold appetizer!)
I tillegg hadde vi bestillt drikke underveis som de ikke klarte å riktig (fikk øl når vi skulle ha Cola o.l)
Rettene var spennende,flott servert MEN å servere frossen fisk på et sted som dette er svindel, i tillegg å servere sea bas filet (150 gram ren filet) med 3 appelsinskiver som eneste tilbehør for 1500,-Lek er drøyt
Dette stedet anbefales IKKE.....