Flott og nytt hotell.
Vi hadde 1 roms leilighet som var super innredet, gode senger og veldig bra rengjøring.
Hotellet er oppdelt 2 seksjoner med hver sitt basseng, samt restaurant/buffeten er i eget bygg, men det er ikke lange avstander imellom.
Det er i hoved seksjonen med resepsjonen de har barnebasseng, pool bar, svømmekurset for barn og barneklubb. Ikke at det er et problem, men det kunne godt vert poolbar ved det andre bassenget også.
Vi hadde all inclusive, men var sånn passe fornøyd med maten. Alltid mye salater, frukt, kaker osv, men syns ikke variasjonen av kjøtt/fisk var så veldig spennende.
Veldig serviceinnstillt personell i buffeten og ellers på hotellet.
Vil også skryte av apollo sine representanter som holdt barneklubb og svømmeskole, de var veldig flinke med barna og gutten vår lærte seg å svømme på den uken vi var der.
Noe som kun er til opplysning og som jeg skulle ønske jeg visste selv før jeg reiste til Plakias er at det på det jevne kan blåse ganske kraftig der. Dette kan være ganske ødeleggende i forhold til å gå på stranden. Det blir gjerne ikke de høyeste bølgene, men man blir konstant pisket av sand og må holde, knyte fast strandvesker, håndklær, oppblåsbare leker etc.
Var også ute for at solsenger blåste ut i bassenget flere ganger.
Vil også nevne at utsjekk er kl 11 på avreisedag uavhengig av når man faktisk skal reise.
Vi skulle ikke ta buss før 20:30, spurte flere ganger om mulighet for sen utsjekk, men det var helt umulig å få til, de tar også fra deg all inclusive båndene samtidig.
Dette syns jeg er for dårlig opplegg fra Apollo sin side, dette er ett familiehotell med mange småbarn og når det er så mangen timer fra utsjekk til avreise burde man få beholdt både rom og tilgangen på mat noe lengre.