Lisa s
Dato for oppholdet: mai 2023
Alegria Beach Resort, OtherAlegria Beach Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 22. juni 2023
Dear guest,
Thank you for taking the time to share your feedback. We are sorry that that your recent stay did not meet your expectations. The weather conditions during your stay had been remarkably poor, worst ever recorded for this time of the year.

Concerning the childrens pool, please allow us to inform you that it is heated steadily to 26 Celsius, using the latest, environmentally friendly heat pump technology. The children swimming lessons though are taking place in the main pool that is not heated. To heat a pool of that size leaves a huge environmental footprint, contradicting our pledge of protecting the environment. Also as we operate in the southernmost part of Europe, we have never thought about it. During extreme weather conditions, and for the safety of our little guests, we are obliged to shut down the childrens playground.
As we are a family hotel, we have given full priority to the standards of safety, thus our rooms and especially our doors are well insulated and also fire resistant.

We are sorry that you did not receive the quality service that our main restaurant is extending to our guests. We will do whatever is needed to correct any mishaps or wrongdoings. We are happy that you had a nice holiday and we really hope to welcome you again so that we have to opportunity to offer you our awarded service.

Vinia
on behalf of the
Alegria management team
0.0 km fra Alegria Beach Resort
The pool and neighbouring apartment block
0.6 km fra Alegria Beach Resort
0.7 km fra Alegria Beach Resort
0.6 km fra Alegria Beach Resort
Se flere hoteller i Plakias
Anmeldt 16. oktober 2022 via mobile enheter

Flott nytt hotell med veldig gode fasiliteter. Veldig bra wifi, som rekker helt ned til stranden.
Gode basseng, store rom og mange ulike aktiviteter.
Fantastisk god service og veldig hyggelig personal.
Utvalget på frukostbuffeen kunne vært bedre, men det er det einaste å sette fingeren på.
Kort avstand til alt, egne strandsenger som hører til hotellet.
Var der ei veke saman med familien og 2 vennefamilien, og me storkoste oss!
Anbefales på det varmaste til famimieferier!

Dato for oppholdet: oktober 2022
Takk, Heine L
Anmeldt 2. oktober 2022

Mannen min og jeg kom hjem i går etter en uke som gikk alt for fort.

Vi likte hotellet veldig godt, flott rom med fine farger. Senga var kjempegod!

Badet var stort og fint, flott flislagt og deilig med takdusj. Det var hånddusj også, litt trekk for at slangen i den nesten var ødelagt så trykket var veldig dårlig.

Det var deilig med utgang til basseng fra rommet.

Kort vei til kjempefin strand.

Bra frokost med godt utvalg men serveringspersonalet kunne godt vært litt blidere.

Ellers var det rent og pent overalt og rengjøring på rommene hver dag.

Deilig med strandhåndduker man får byttet i resepsjonen ved behov.

Og et stort pluss at det er gratis solsenger på stranda.

Vi reiser gjerne tilbake hit.

Dato for oppholdet: september 2022
Takk, evymerete
Anmeldt 26. august 2022 via mobile enheter

Dette er et nytt flott hotell med 2 bassengområde og barne basseng. Ligger rett ved stranden som er ei flott sand strand.
Dette er et familie hotell men vi merket ikkje no til det. Vi blei innlosjert ved det "olympiske" bassenget.
På selve hotellet er det en del solsenger rundt bassengområdene, men på stranden har dei mildt sagt mange flere solsenger og dei er gratis for hotellets kunder.
Vi hadde bare bestilt med frokost, men her er det mulighet for "all inclusive" om en vil det.
Frokosten var bra den.
Dei har veldig smilende, hjelpsomme og imøtekommende både på hotellet og i strand bar/restauranten, den siste har bare småretter.
Litt negative ting er det.
Utvendige trapper er mildt sagt glatte om dei blir våte.
Dårlig skilting til toaletter i komplekset.
Drinkene som blei serverte på komplekset var då som så.
Men dette er i grunn bare småting.
Kjempe fornøyd med hotell, personal og Apollo så her er det bare å reise. 👍🌞

Romtips: Turen til det åpne markedet i Rethymnon er ikkje å anbefale. Om en går ned på stranden og til venstre så ligger det en stradbar der med kjempe service og kvalitets drinker
Dato for oppholdet: august 2022
2  Takk, TorMagnarBerge
Anmeldt 4. august 2022 via mobile enheter

Flott og nytt hotell.
Vi hadde 1 roms leilighet som var super innredet, gode senger og veldig bra rengjøring.
Hotellet er oppdelt 2 seksjoner med hver sitt basseng, samt restaurant/buffeten er i eget bygg, men det er ikke lange avstander imellom.
Det er i hoved seksjonen med resepsjonen de har barnebasseng, pool bar, svømmekurset for barn og barneklubb. Ikke at det er et problem, men det kunne godt vert poolbar ved det andre bassenget også.
Vi hadde all inclusive, men var sånn passe fornøyd med maten. Alltid mye salater, frukt, kaker osv, men syns ikke variasjonen av kjøtt/fisk var så veldig spennende.
Veldig serviceinnstillt personell i buffeten og ellers på hotellet.
Vil også skryte av apollo sine representanter som holdt barneklubb og svømmeskole, de var veldig flinke med barna og gutten vår lærte seg å svømme på den uken vi var der.

Noe som kun er til opplysning og som jeg skulle ønske jeg visste selv før jeg reiste til Plakias er at det på det jevne kan blåse ganske kraftig der. Dette kan være ganske ødeleggende i forhold til å gå på stranden. Det blir gjerne ikke de høyeste bølgene, men man blir konstant pisket av sand og må holde, knyte fast strandvesker, håndklær, oppblåsbare leker etc.
Var også ute for at solsenger blåste ut i bassenget flere ganger.

Vil også nevne at utsjekk er kl 11 på avreisedag uavhengig av når man faktisk skal reise.
Vi skulle ikke ta buss før 20:30, spurte flere ganger om mulighet for sen utsjekk, men det var helt umulig å få til, de tar også fra deg all inclusive båndene samtidig.
Dette syns jeg er for dårlig opplegg fra Apollo sin side, dette er ett familiehotell med mange småbarn og når det er så mangen timer fra utsjekk til avreise burde man få beholdt både rom og tilgangen på mat noe lengre.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, Evebrat
Anmeldt 1. juli 2022 via mobile enheter

Et flott og nytt hotellanlegg, bare 2 etasjer. Oversiktlig og med hyggelige omgivelser. Kun et par minutter å gå til stranda. Store fine rom. Veldig hyggelig betjening med høyt servicenivå. Fine og hyggelige bassengområder. Kort vei til den lille byen med restauranter og butikker. Flere supermarkeder rett i nærheten. Nydelig og variert mat både til frokost og middagsbuffé. Eget spa med veldig dyktig massør, Kryanthi

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, Happiness44467050628