“Nydelig mat i hyggelige omgivelser!”
Anmeldelse av Taverna Kastro

Taverna Kastro
Vurdert som nr. 8 av 32 Restauranter i Kardamili
Anmeldt 1. august 2022 via mobile enheter

Vel verdt gåturen fra Kardamilli sentrum er denne superhyggelige restauranten!
Menyen ble beskrevet muntlig noe som bare var sjarmerende. Ventetiden var kort og maten fantastisk!

Dato for besøk: august 2022
Takk, Emilie H

Anmeldt 7. mai 2019 via mobile enheter

Vi var på Kastro primært for å høre på musikk og siden der sammenfalt med middagstid, så spiste vi der. Vi valgte kelnerens anbefaling, Meze, flere små retter med kjøtt av lam og grønnsaker i flere variasjoner. Lokale var pakket og de dyktige servitørene sørget for at alle fikk servering. En fin start på oppholdet. Her kan man trygt bestille vin servert i mugge, både den røde og den hvite. Rimelig, rikelig og godt, anbefales!

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, 721EvaB
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Dette er uten tvil kardamili's beste restaurant. Utsikt utover havet. Menyen skiftes hver dag, men alt kan anbefales, både kjøtt og vegetar. Kelneren setter seg gjerne ned å forklarer menyen i detalj og deler personlige erfaringer. Dessuten vant de prisen for beste olivenolje 2018. Hit må man dra når man er i kardamili.

Dato for besøk: august 2018
Takk, odin g
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Her finner du herlig mat, tilberedt og servert av inspirerende betjening.
Kokkens forklaring av menyen er verdt mye alene.
Litt stille og rolig der - og litt utenfor allfarveg.

Takk, Thomas S
Anmeldt 19. juli 2018 via mobile enheter

Vi tar alltid siste kveld på Kastro. En opplevelse. Lokal mat serveres med stor stolthet. Grønnsaker fra egen hage og egne dyr sørger for særdeles kortreist mat. Du får servert sesongens beste. God vin (husets røde anbefales) og nydelige grønnsaker. Eieren legger frem menyen med en sånn kjærlighet og glede at det er en fornøyelse å høre på. Etter måltidet får du alltid en nydelig liten dessert. Dette er et sted av de sjeldne. Veldig god service, fantastisk mat. Vi har vært der hver gang vi er i Kardamyli, og bedre sted finnes ikke. Kaninretten anbefales!

1  Takk, Hufsa1

Reisende som så på Taverna Kastro, så også på

Har du vært i Taverna Kastro? Del dine erfaringer!