Fredrik
Oslo, Norge
Anmeldelse av Hotel Patriarcheas
4,0 av 5 boblerAnmeldt 22. aug. 2023via mobile enheter
Dato for oppholdet: august 2023
Romtips: Anbefaler å kjøpe litt enkel mat å supplere med frokosten fra supermarkedet rett på utsiden.
1.3 km fra Hotel Patriarcheas
Katikies Manis VIP
3.3 km fra Hotel Patriarcheas
Se flere hoteller i Kardamili
Anmeldt 14. august 2023

Store fine rom, dusjen fungerte, gode madrasser, aircondition var kjempebra! Kunne tusle ned til stranden på 2 minutter, og selve hotellet var veldig koselig. Alt var pittoresk og egentlig veldig romantisk <3
Rett nedenfor er det to butikker og en restaurant med verdens beste gyros.
Ellers er byen liten, koselig og på stranden er det ingen som selger noe eller forstyrrer deg. Frokosten på hotellet er fire loffskiver med syltetøy, smør, juice og kaffe - servert på et fat av hun som eier hotellet. Helt greit :-) Utsikten på balkongen var veldig koselig.

Romtips: Det går buss til neste by to ganger om dagen og koster 12 euro med taxi
Dato for oppholdet: august 2023
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Camilla E
Anmeldt 7. juli 2019 via mobile enheter

Vi tok en billig hopp-på tur og hadde meget lave forventninger til hotell når vi så at dette var 2-stjernes hotell .

Ble positivt overrasket.
Rommene var store , nye gode puter og godt renhold.

Om vi skal sette fingeren på noe så et det kun ett litt kjedelig frokostutvalg (kun syltetøy).
Men fra dag to så hadde vi med eget pålegg .

Meget fornøyd!

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, ArNygBern
Anmeldt 11. september 2018 via mobile enheter

Hotellet ligger i et sjarmerende gammelt steinhus. Sengene er bra etter gresk standard og de ansatt er hyggelige. Vi reiste hit med Apollo reiser og siden det var en restplass kan vi ikke klage over verdi for pengene. Men hotellet er ikke verd full pris. Frokosten er oppgitt til å være enkel, men den er nærmest verdiløs. Noen skiver loff, syltetøy, 1 glass appelsinsaft og pulverkaffe eller te er det man får. Som bildet viser er innregning og belysning enkel. Og det finnes ikke engang røykvarsler i leiligheten, noe som vel er påbudt for hotellet i EU. Hotellet har mange stamgjester, så beliggenhet betyr nok mer enn standard for gjestene.

Dato for oppholdet: september 2018
2  Takk, Trond M
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Et fantastisk koselig hotell med fantadtisj beliggenhet. Svært hyggelig betjening men med noe begrensede språkkunnskaper. Helt grei standard pp rommene - og et sted man føler seg velkommen. Fantastisk hage ved inngangen

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Thomas S
Anmeldt 17. mai 2017

Et usedvanlig bra hotell i forhold til alderen. Meget hyggelig betjening. Passer for oss som er kommet litt opp i alder. Store rom , gode madrasser. du vil nok bli overrasket når du kommer hit. Som sagt, rolig og avslappende.

Dato for oppholdet: mai 2017
1  Takk, 206jens