Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste iskrem på flere år!!”

Vaffelhuset i Oester Hurup
Vurdert som nr. 1 av 2 Dessert i Oster Hurup
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 4 - USD 9
God for: Familier med barn
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Beste iskrem på flere år.
Iskrem var fyldig, og det var et veldig godt utvalg.
Vi digget at iskremer var naturlig, og uten konserveringsmidler.
++ Nystekte Kjeks( Vafler)

Virkelig en plass å kjøre innom.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 296mathiash
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (95)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 95 anmeldelser

Anmeldt 3. juli 2019 via mobile enheter

Her er det masse forskjellig å velge i. Soft is, kuleis, vaffel med is, milkshake osv. Også stort utvalg av kjempe gode typer kuleis.
Bra service. Man kan velge om man vil sitte inne eller ute.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, ingvildchristinw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Gigant is med 3 kuler, softis, guff og kokosbolle smakte helt supert. Kjempe godt, kompis klemte nedpå en østre Hurup vaffelkrone med 5 kuler.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, gaute_2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

Duften av nystekt vaffelkjeks kjennes på lang vei, og ble en spennende opplevelse for barn og voksne. Isdisken var stor, valgmulighetene mange. Gode smaker, vi kjøpte is der ved to anledninger i løpet av våres opphold i Øster Hurup.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, MaritaV754
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Susanne v, Gæsteansvarlig på Vaffelhuset i Oester Hurup, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2018
Google-oversetting

Kære Marita

1000 tak, for din flotte anmeldelses som har glædet os og ikke mindst mine hårdt arbejdende vaffelpiger meget, det er så dejligt når deres indsats bliver belønnet, det giver ekstra arbejdedes energi at have glade kunder som dig i en hektisk og travl sommer. Tak

Med venlig hilsen

Susanne

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2018

Lang kø, men det er verdt ventingen for isen var fantastisk med stedets egen nylaget kjeks. Her var det noe for enhver smak og vi var 6 voksne og 3 barn og alle var fornøyde. Mange sitteplasser ute og lekeaktiviteter for barn. Er besøk verd.

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, Bente52
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Susanne v, Gæsteansvarlig på Vaffelhuset i Oester Hurup, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2018
Google-oversetting

Kære Bente52

Hvor er det en dejlig anmeldelses - det er virkeligt os en stor glæde når I fortæller at 6 voksne og 3 børn alle var tilfredse med vaffelhuset - så bliver det ikke bedre for os! Så mange mange tak, for din flotte anmeldelses som har glædet os alle meget - i en hektisk og travl sommer. Tak

Med venlig hilsen

Susanne

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Vaffelhuset i Oester Hurup, så også på

Oster Hurup, Mariagerfjord Municipality
Oster Hurup, Mariagerfjord Municipality
 
Oster Hurup, Mariagerfjord Municipality

Har du vært i Vaffelhuset i Oester Hurup? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din