Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Kimmi K
Sandefjord, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 14. juli 2020via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
We got 2 amazing glamping domes, they are availabel to book.
kr 1 346
kr 1 170
  • Priceline
    kr 1 346
  • Expedia.com
    kr 1 165
  • Hotels.com
    kr 1 170
4.6 km fra Barnas Camping Teksten
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 1 711
  • Hotels.com
    kr 1 865
  • Agoda.com
    kr 1 711
7.4 km fra Barnas Camping Teksten
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 1 990
kr 1 791
  • Priceline
    kr 1 990
  • Agoda.com
    kr 1 791
8.7 km fra Barnas Camping Teksten
Minigolf og volleyballbane er det på Bø Camping
kr 1 495
kr 1 300
  • Priceline
    kr 1 495
  • Agoda.com
    kr 1 300
  • Vio.com
    kr 1 300
9.5 km fra Barnas Camping Teksten
Svømmebasseng
Frokost med utsikt over kanalen og slusene.
kr 1 195
Fullt refunderbart
  • Agoda.com
    kr 1 195
  • Priceline
9.2 km fra Barnas Camping Teksten
Restaurant
kr 1 130
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Priceline
    kr 1 130
  • Agoda.com
    kr 1 130
11.5 km fra Barnas Camping Teksten
Utendørs
kr 750
Fullt refunderbart
  • Agoda.com
    kr 750
13.5 km fra Barnas Camping Teksten
Gratis parkering
kr 1 500
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Expedia.com
    kr 1 500
  • Priceline
    kr 1 500
  • Hotels.com
    kr 1 500
13.9 km fra Barnas Camping Teksten
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 1 850
  • Hotels.com
    kr 1 759
  • Agoda.com
    kr 1 850
18.9 km fra Barnas Camping Teksten
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Early morning sun shine at Hegna Camping
kr 1 044
  • Priceline
    kr 1 044
  • Agoda.com
    kr 1 044
  • eDreams
    kr 1 044
19.0 km fra Barnas Camping Teksten
Gratis parkering
Se flere hoteller i Gvarv
Anmeldelser (18)
Filtrer anmeldelser
18 resultater
Vurdering fra reisende
4
10
2
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
4
10
2
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 18 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Stort og fin plass til alt fra Telt, camplet, Campingvogn og Bobil.
Her har du store områder å boltre deg på.
Kjempehyggelig betjening og koselig kiosk med mulighet til å bestille bakevarer til dagen etterpå.
Store områder med lekeområder, fine badeplasser ved elva. Mulighet til å låne Kano og Tråbåter.
Kort vei til Sommerland i Bø og Bø , Seljord og Notodden.
Prisen for vogn eller bobil med strøm er 250 kr døgnet , rimligere finner man ikke i dette området. Absolutt å anbefale. Jeg kommer mer en gjerne igjen.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, jackai
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Vi pakket campingvogna og tok turen til «barnas camping»! Vi har hatt en koselig lang helg med supert vær ☀️ renholdet på sanitær anlegget kunne vært bedre, og lekeplassen var litt gammel og lite anvendelig for de minste barna (1,5 og 2 år). Koselig med en liten kiosk der man kunne ta en pause fra stranda for å kjøpe seg en is 🍦

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, mailinnf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2018 via mobile enheter

For så vidt en grei campingplass.
Lekeplassen er gammel og slitt og kunne med fordel hatt en oppgradering.
De er flinke å stenge lekeplassen slik at det er ro kl. 22.00.
Det som er veldig dumt er at vannet i elva som omkranser campingplassen er forurenset slik at de som får i seg vannet når de bader blir syke. Vi hadde 2 barn med oppkast i teltet. Ingen informasjon om dette i forkant men de var klar over problemet når vi tok det opp etterpå. De mente det var vår egen feil og at det er slik i alle vann.
Hadde vi fått beskjed om badevannet da vi kom ville vi hatt mulighet til å ta hensyn ved bading i vannet.

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, Egil M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2017 via mobile enheter

Kjempefin camping for store og små!Stort pluss at det både er strand,lekeplass og dyr på samme sted.Det ligger sentralt ifht Bø og Gvarv med butikker og alt man måtte trenge.Hyggelig personell,fine omgivelser og gode aktivitetsmuligheter. Sanitæranlegget var helt ok. Det som trekker litt ned er at lekeparken var slitt,og trenger opprustning! De reklamerer med at de er en familiecamp så derfor burde dette vært bedre.Spesielt vannskliene, og gjerne mer lekeutstyr til de aller minste barna.

Dato for oppholdet: august 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Camilatte
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2017 via mobile enheter

Fantastisk campingplass for både unge og vaksne! 😃
Hyggelige personale som møter deg med eit smil og som yter det lille ekstra. 🙂
Sjarmerande med tidlegare eigar som suser rundt i gammal golfbil og slår av ein prat med gjestene.
Campingen har ein stor leikeplass med mulighet til diverse aktiviteter. Zip-line, hoppepute, sandkasse og Tarzan-løype mm.
Campingen ligg flott til langs Bøelva, med fleire fine badeplasser, med sklie og slengtau ut i vatnet.
Det er også mulighet til å leige kano/trøbåt og padle langs elvebredden.
Campingen tilbyr også muligheten til å bestille rundstykker/brød frå lokalt bakeri til frukosten dagen etter. NAM! 😃
Alt i alt, lagt opp til ein fantastisk hærlig ferie!
Me kjem gjerne igjen! 🙂

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste med familie
Takk, LoviseMH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser