“Nydelig mat”
Anmeldelse av Aarnes Kafeteria

Aarnes Kafeteria
Vurdert som nr. 1 av 4 Restauranter i Gvarv
Beskrivelse: Du finner oss ved Rv 36 mellom Ulefoss og Gvarv. Med nydelig utsikt over Norsjø og Sauherads frukthager kan du nyte din middag i våre lyse og trivelige lokaler.
Anmeldt 9. november 2023 via mobile enheter

10/10, anbefales for alle som har lyst på en skikkelig middag. Wienerschnitzel og kjøttkaker er alltid en sikker vinner.

Dato for besøk: november 2023
Takk, Jens Å

Anmeldt 10. juli 2022

Dette er et sted som jeg anbefaler alle å styre unna. Maten er helt forferdelig og tillagt på mye gjerrig måtte. Vi bestilte ukens meny med så kalt stekt biff! Den var tørr og motbydelig. Kjøttet luktet dårlig. Det smakt som om den var lagt for en uke siden. Potetene også smakte som om de var gamle og lagd fra en pose. Grønnsakene til dette var fortsatt delvis frosne. Maten på en vanlig kantine smaker mye bedre. Betjening er ikke noe å skrytte om, hele gjengen trenger smilekurs og kurs om å lære seg om service. Jeg kom til disken og spurte om maten vår var ferdig fordi man kunne ikke høre i høytaleren da vi satt på et annet rom. Damen i disken har tydeligvis husket meg og bestemte ikke rope opp vårt nummer, men hun kom da isteden helt til bordet vårt og sa da til oss at maten vår er ferdig og pekte bortover og sa at jeg kunne komme og hente den. Det var utrolig at hun ikke giddet og ta med i hvert fall 2 av 4 tallerknene til oss da hun allikavel kom til oss med beskjed om at maten var ferdig. Da vi satt med 2 små barn og hadde hendene fulle med disse små! Så forferdelig service og ekkel mat. Det eneste som er bra med denne plassen er grei plassering og stor parkerings plass, men vi skal aldring dit igjen. Nei, takk, denne plassen er ikke verd å bruke penger på.

3  Takk, 360natt
Anmeldt 8. desember 2021

Hadde tenkt å kose meg med en god porsjon lutefisk, men det ble en gedigen skuffelse. To små vassne biter fisk som gikk helt i oppløsning og fullstendig uten smak. Konklusjon: Unngå lutefisken. Den kan de ikke.

Dato for besøk: desember 2021
1  Takk, 261viktoro
Anmeldt 18. september 2021

Har vært og spist der xxx ganger. Alltid god mat og svært trivelig betjening. Anbefales på det sterkeste!

Dato for besøk: september 2021
Takk, AogAV
Anmeldt 25. juli 2021

Supergod service, c19 ivaretatt, snille priser, nydelig mat, renslige lokaler, hyggelig og imøtekomme personal, God stor parkeribgs plass

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Excursion50133
kinelind, Markedsføring på Aarnes Kafeteria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. juli 2021

Hei Runar!
Så flott å høre at du hadde en fin opplevelse hos oss! Tusen takk for en fin anmeldelse. Vi ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning 😊

Har du vært i Aarnes Kafeteria? Del dine erfaringer!