Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Main building
49.6 km fra Mehamn Arctic Hotel
Se flere hoteller i Mehamn
Anmeldt 12. august 2019 via mobile enheter

Vi har vore ei veke i Mehamn og har budd på Arctic hotell. Det har vore ei trygg og behageleg hamn, gode senger, god mat og triveleg personale.
Hotellet har oppgradert interiøret siste året, så vi syns det var heilt som ein kan forlange.
Ein minus for at Wi-Fi ikkje rakk godt inn på rommet vårt.

Dato for oppholdet: august 2019
Takk, GunnvaldG
Anmeldt 18. april 2018

Overnattet på hotellet fra 30 mars til 1 april 2018.
Frokosten var helt grei, men brødmat med noe pålegg, egg og bacon.
Servicen av de som ordnet med frosten var god.
Standarden på hotellet var dårlig med lekkasjer fra vinduene på noen rom som gjorde at vi ikke fikk det som var bestilt.
Tema på rommet var to lysbleke innrammede plakater. Tema manglet.

Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
Takk, Are444
Anmeldt 17. oktober 2017 via mobile enheter

Langt smalt rom, men hyggelig. God stol og god seng. Raskt trådløst nettverk. Badet er litt slitent. Boknafisk i restauranten anbefales på det sterkeste. Litt dårlig merking inn og opp til resepsjonen. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: oktober 2017
Takk, Morol
Anmeldt 4. oktober 2017

Her er hotellet for deg som søker et rolig opphold på turen. Et stille og fredelig hotell som ligger midt i sentrum av Mehamn i Gamvik kommune. Frokosten er enkel, men helt ok for de fleste. Rommet vi brukte var i et hjørne av hotellet, det var stort og flott med fin utsikt ut mot havna. Hyggelig personale var det også her :)

Dato for oppholdet: august 2017
1  Takk, TorJohan
Anmeldt 24. august 2017

Sentralt plassert, MEN som de aller fleste gikk jeg feil når jeg skulle til resepsjonen. Ingenting som tilsa at denne lå i 2. etasje.

Små rom, lite muligheter for friskluft, annet enn å åpne vinduet. Ubehagelig sovesofa, knirket bare man rørte på lilletåa. Lite å se på tv, da det var 3-4 kanaler som virket.

Spiste middag der, og den kylling Diablo de serverer er ikke menneskemat! Hadde jeg gitt det til en sulten hund, hadde den neppe spist det. "Kjøttet" hadde en ubestemmelig konsistens. Iflg. menyen skulle dette være kyllingbryst, noe det definitivt ikke var. Fikk ny mat da dette ble påpekt! Styr unna Kylling Diablo!

Å ta kr 1250 for et dobbelrom er et ran! Her får man ikke mye igjen for pengene, å kalle dette et hotell er en sterk overdrivelse, i beste fall er det et gjestehus.

Frokosten var overraskende bra, og en positiv opplevelse i tross alt.

Har man muligheten, overnatter man andre plasser. Hvis jeg noen gang kommer tilbake til området, overnatter jeg IKKE her. Da kjører jeg heller de milene som må kjøres til en annen plass, Kjøllefjord?

Dato for oppholdet: august 2017
  • Reisetype: Reiste som et par