Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
eDreams
USD 259
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 13.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Priceline
Agoda.comUSD 259
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (174)
Filtrer anmeldelser
174 resultater
Vurdering fra reisende
103
46
13
7
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
103
46
13
7
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2631 av 174 anmeldelser
Anmeldt 28. juli 2020

Knutholmen framsto som riktig idyllisk på reklamen: Vi bestilte dobbeltrom med sjøutsikt, og fikk rom i en moderne, pregløs sjøbodaktig bygning med utsikt rett ut på en asfaltert parkeringsplass. Når vi lente oss ut av vinduet, så vi et bryggeanlegg i indre havn. Det var sjøutsikten. Vi kommer neppe tilbake.

Romtips: Sjekk nøye hva slags rom du får når du bestiller.
Dato for oppholdet: juni 2020
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, svalbardterje
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Knutholmen er et hyggelig sted og vi gledet oss til å spise fiskesuppe, men styr unna, fiskesuppen var hvit saus med ett fiskestykke med litt gulrot og purre i, langt unna hva vi hadde forventet og sto ikke i stil til prisen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 127bentet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2020

Skulle kose oss med lunsj på Knutholmen. Vi måtte vente leeenge på maten, og Fiskesuppa vi hadde gledet oss til, skuffet stort dessverre. "Tynn og smakløs", og lite med fisk/skalldyr i suppa. Flott område, dårlig mat dessverre.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 804freddyh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020

Vi hadde rom med sjøutsikt. Bodde 2 netter. Fantastisk beliggenhet. Vi gikk noen turer på Flona, og utover til spissen på øya ei vakker øy. Vi hadde dessverre regnvær så planlagt tur til Hornelen måtte kanselleres. Hadde med Kajkakk, og et fantastisk område for padling, padlet i området rundt brua.
Når det gjelder restauranten, så står denne til 5 stjerner, veldig god mat, og ei topp vinliste.
Vertskapet var gode til å informere om området rundt, og veldig oppmerksom på gjestene.
Det som gjør at vi ikke setter femmeren, er frokosten. Den er litt under det vi hadde forventet.
Rommene var veldig bra, men kunne tenkt oss ei garderobestang.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, r0lfj0hans
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Hadde et stopp her i juli 2020, bodde i dobbeltrom m sjøutsikt og terrasse. Fine rom, selv om renholdet nok hadde gått litt fort (noe det ikke bør særlig i disse dager). Gjenglemt drikke i kjøleskapet bla.

Spiste på restauranten, det ga en liten følelse av å være en del av en maskin. Lite personlig, stresset atmosfære (selv med halvfull restaurant). Servitører som bøyer seg over tallerkenen din (istedenfor å stillle seg bak deg og gi deg det du skal ha), som bøyer seg og klør seg lenge og vel på låret mens de tar opp bestilling, som sjekker mobilen sin fremfor å titte etter om gjestene trenger noe - her bør de nok få litt mer opplæring, fikk jeg inntrykk av. All ære til den yngste av servitørene - ei jente på 12-14 år, tipper jeg, hun hadde virkelig blikk for service! Maten var grei nok, litt lite smak og litt kjedelig, men gode porsjoner og fine råvarer.

Takk for oss!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, tantes0fie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser