Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Priceline
Go to your Happy Price
eDreams
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Svein T
Stavanger, Norge
Anmeldelse av Knutholmen
4,0 av 5 boblerAnmeldt 28. juli 2020
Dato for oppholdet: juli 2020
4,0 av 5 boblerSted
4,0 av 5 boblerRenslighet
4,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
  • Priceline
  • eDreams
  • Lol.travel
5.1 km fra Knutholmen
Vio.com
  • ZenHotels.com
0.4 km fra Knutholmen
Expedia.com
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 850
  • Strawberry Hotels
    kr 1 990
20.0 km fra Knutholmen
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Booking.com
  • Strawberry Hotels
  • ZenHotels.com
    kr 1 664
  • Expedia.com
20.3 km fra Knutholmen
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    kr 1 174
  • Priceline
20.3 km fra Knutholmen
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Lol.travel
kr 2 382
    22.2 km fra Knutholmen
    Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
    50.5 km fra Knutholmen
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Booking.com
    • Priceline
    • eDreams
    • Agoda.com
    0.0 km fra Knutholmen
    Gratis Wi-Fi
    Gratis parkering
    Se flere hoteller i Kalvåg
    Anmeldelser (195)
    Filtrer anmeldelser
    195 resultater
    Vurdering fra reisende
    116
    50
    17
    8
    4
    Type reisende
    Tidsperiode
    SpråkAlle språk
    Flere språk
    Vurdering fra reisende
    116
    50
    17
    8
    4
    Se hva reisende sier:
    Valgte filtre
    Filtrer
    Oppdaterer listen ...
    3944 av 195 anmeldelser
    Anmeldt 28. juli 2020

    Knutholmen framsto som riktig idyllisk på reklamen: Vi bestilte dobbeltrom med sjøutsikt, og fikk rom i en moderne, pregløs sjøbodaktig bygning med utsikt rett ut på en asfaltert parkeringsplass. Når vi lente oss ut av vinduet, så vi et bryggeanlegg i indre havn. Det var sjøutsikten. Vi kommer neppe tilbake.

    Romtips: Sjekk nøye hva slags rom du får når du bestiller.
    Dato for oppholdet: juni 2020
      • Sted
      • Sovekvalitet
      • Service
    Takk, svalbardterje
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

    Knutholmen er et hyggelig sted og vi gledet oss til å spise fiskesuppe, men styr unna, fiskesuppen var hvit saus med ett fiskestykke med litt gulrot og purre i, langt unna hva vi hadde forventet og sto ikke i stil til prisen.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste med familie
    2  Takk, 127bentet
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 23. juli 2020

    Skulle kose oss med lunsj på Knutholmen. Vi måtte vente leeenge på maten, og Fiskesuppa vi hadde gledet oss til, skuffet stort dessverre. "Tynn og smakløs", og lite med fisk/skalldyr i suppa. Flott område, dårlig mat dessverre.

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    Takk, 804freddyh
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 21. juli 2020

    Vi hadde rom med sjøutsikt. Bodde 2 netter. Fantastisk beliggenhet. Vi gikk noen turer på Flona, og utover til spissen på øya ei vakker øy. Vi hadde dessverre regnvær så planlagt tur til Hornelen måtte kanselleres. Hadde med Kajkakk, og et fantastisk område for padling, padlet i området rundt brua.
    Når det gjelder restauranten, så står denne til 5 stjerner, veldig god mat, og ei topp vinliste.
    Vertskapet var gode til å informere om området rundt, og veldig oppmerksom på gjestene.
    Det som gjør at vi ikke setter femmeren, er frokosten. Den er litt under det vi hadde forventet.
    Rommene var veldig bra, men kunne tenkt oss ei garderobestang.

    Dato for oppholdet: juli 2020
      • Verdi
      • Sted
      • Service
    Takk, r0lfj0hans
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

    Hadde et stopp her i juli 2020, bodde i dobbeltrom m sjøutsikt og terrasse. Fine rom, selv om renholdet nok hadde gått litt fort (noe det ikke bør særlig i disse dager). Gjenglemt drikke i kjøleskapet bla.

    Spiste på restauranten, det ga en liten følelse av å være en del av en maskin. Lite personlig, stresset atmosfære (selv med halvfull restaurant). Servitører som bøyer seg over tallerkenen din (istedenfor å stillle seg bak deg og gi deg det du skal ha), som bøyer seg og klør seg lenge og vel på låret mens de tar opp bestilling, som sjekker mobilen sin fremfor å titte etter om gjestene trenger noe - her bør de nok få litt mer opplæring, fikk jeg inntrykk av. All ære til den yngste av servitørene - ei jente på 12-14 år, tipper jeg, hun hadde virkelig blikk for service! Maten var grei nok, litt lite smak og litt kjedelig, men gode porsjoner og fine råvarer.

    Takk for oss!

    Dato for oppholdet: juli 2020
    Reisetype: Reiste som et par
    1  Takk, tantes0fie
    Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
    Vis flere anmeldelser