alfmagne
20.3 km fra Knutholmen
20.3 km fra Knutholmen
75.3 km fra Knutholmen
50.5 km fra Knutholmen
Historic Gloppen Hotel is centrally located in Sandane, in the Nordfjord. The hotel’s traditions go back to 1866 and hospitality and consideration for guests has always been important to us. From the very start salmon fishing was key to our operation. Fishermen still come every summer, but now our firm foucus on local food and vast range of activites, is equally vital for our success.
70.5 km fra Knutholmen
0.0 km fra Knutholmen
Welcome to Hoddevik
42.6 km fra Knutholmen
Se flere hoteller i Kalvåg
Anmeldt 28. juli 2020

Vi ankom i 14 tiden og fikk rom med en gang. Rommene var velutstyrte og vi hadde en liten uteplass med 2 stoler og et bord. Badet var pent og rent. Vi bodde helt ute på bryggekanten. Det hang en regnfrakk og en paraply på rommet. Det var meget omtenksomt og dessverre hadde vi bruk for begge deler. Hotellet ligger bra til for en spasertur langs bryggene eller gå "kunstnerstien" opp til den nærmeste fjelltoppen. En hyggelig liten tur.
Frokosten var så som så - manglet litt varmretter - som stekt egg, bacon, eggerøre og står overhode ikke i stil med den middagen vi fikk servert. Spekulerer nesten på om den kom fra samme kjøkken? Litt dårlig bemannet var frokosten også - påfylling av fat etc. dage

1  Takk, Victor R
Anmeldt 28. juli 2020

Kalvåg er et fiskevær som fremstår som meget godt vedlikeholdt. Koselig atmosfære og masse hyggelige mennesker å snakke med.
Bultikk og post på Amtmannsbrygga som har alt det du trenger for et godt opphold. På Knutholmen er der stor båthavn med masse besøkende båter, brygga er flytebrygger og har både strøm og vann. Restauranten Knurholmen er intim og koselig med hyggelig betjening og han"far i huset," Svein Ingen er overalt og snakke med folk og får de til å føle seg velkommen, Prisene i restauranten synes jeg er høy men det er vel det de må ha. Utrolig populær plass selv om den ligger ut mot storhavet.

Takk, sveint498
Anmeldt 28. juli 2020

Knutholmen framsto som riktig idyllisk på reklamen: Vi bestilte dobbeltrom med sjøutsikt, og fikk rom i en moderne, pregløs sjøbodaktig bygning med utsikt rett ut på en asfaltert parkeringsplass. Når vi lente oss ut av vinduet, så vi et bryggeanlegg i indre havn. Det var sjøutsikten. Vi kommer neppe tilbake.

Romtips: Sjekk nøye hva slags rom du får når du bestiller.
Dato for oppholdet: juni 2020
Takk, svalbardterje
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Knutholmen er et hyggelig sted og vi gledet oss til å spise fiskesuppe, men styr unna, fiskesuppen var hvit saus med ett fiskestykke med litt gulrot og purre i, langt unna hva vi hadde forventet og sto ikke i stil til prisen.

2  Takk, 127bentet
Anmeldt 23. juli 2020

Skulle kose oss med lunsj på Knutholmen. Vi måtte vente leeenge på maten, og Fiskesuppa vi hadde gledet oss til, skuffet stort dessverre. "Tynn og smakløs", og lite med fisk/skalldyr i suppa. Flott område, dårlig mat dessverre.

Takk, 804freddyh