Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
Priceline
eDreams
USD 260
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 05.11.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (181)
Filtrer anmeldelser
181 resultater
Vurdering fra reisende
106
47
15
8
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
106
47
15
8
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2732 av 181 anmeldelser
Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Kjempefornøyd med oppholdet vårt på Knutholmen! Nydelig god mat, god service i restauranten. Stor takk til eigar som yter service utanom det vanlige! Eit besøk på Carolas spa er absolutt å anbefale. Takk til Ane for god service!

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, MayLeik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2020

Rommet helt ok til prisen. Sjøutsikt kan med fordel endres til utsikt til sjø og indre kai, så skapes det rett forventning til de som tror man se havet rett ut. koselig sted og omgivelser med veldig trivelig innehaver. betjeningen i restauranten kunne trengt å vise litt mer lidenskap for matopplevelsen, for den var i verdensklasse. mat til å bli skikkelig glad av. nydelige smaker, perfekt tilberedt og presentert. frokosten kunne vært bedre med større utvalg både brød og pålegg, men pluss for gratis matpakkesmøring.

Dato for oppholdet: august 2020
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, B8381UVjanh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Var 3 par som spiste lunch her, en travel lørdag i fellesferien. På tross av fullt ved alle bord fikk vi rask og effektiv service. Store velsmakende pizza til helt ok pris.Dette er virkelig ei perle en flott sommerdag.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, alfmagne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Vi ankom i 14 tiden og fikk rom med en gang. Rommene var velutstyrte og vi hadde en liten uteplass med 2 stoler og et bord. Badet var pent og rent. Vi bodde helt ute på bryggekanten. Det hang en regnfrakk og en paraply på rommet. Det var meget omtenksomt og dessverre hadde vi bruk for begge deler. Hotellet ligger bra til for en spasertur langs bryggene eller gå "kunstnerstien" opp til den nærmeste fjelltoppen. En hyggelig liten tur.
Frokosten var så som så - manglet litt varmretter - som stekt egg, bacon, eggerøre og står overhode ikke i stil med den middagen vi fikk servert. Spekulerer nesten på om den kom fra samme kjøkken? Litt dårlig bemannet var frokosten også - påfylling av fat etc. dage

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Rom
    • Service
1  Takk, Victor R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Kalvåg er et fiskevær som fremstår som meget godt vedlikeholdt. Koselig atmosfære og masse hyggelige mennesker å snakke med.
Bultikk og post på Amtmannsbrygga som har alt det du trenger for et godt opphold. På Knutholmen er der stor båthavn med masse besøkende båter, brygga er flytebrygger og har både strøm og vann. Restauranten Knurholmen er intim og koselig med hyggelig betjening og han"far i huset," Svein Ingen er overalt og snakke med folk og får de til å føle seg velkommen, Prisene i restauranten synes jeg er høy men det er vel det de må ha. Utrolig populær plass selv om den ligger ut mot storhavet.

Dato for oppholdet: juli 2020
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, sveint498
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser