Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreamsUSD 239
PricelineUSD 239
Agoda.comUSD 240
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (181)
Filtrer anmeldelser
181 resultater
Vurdering fra reisende
106
47
15
8
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
106
47
15
8
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2126 av 181 anmeldelser
Anmeldt 29. september 2020

Vi (et ektepar 70+) har nylig vært på besøk på Knutholmen i forb. med busstur på Vestlandet. Vi var veldig uheldig med været, men stedet frister til et gjensyn! Veldig pene og store rom. Gode senger, flott bad og fin utsikt fra de aller fleste rom. Noen rom hadde balkong, mens andre hadde en liten uteplass. Nydelig mat i restauranten, og hyggelige og imøtekommende ansatte. Hit kan man komme både sjøveien og med bil/buss. Eneste minuset var at det var et stykke å gå fra rommet vårt til restauranten i øs pøsende regnvær, men der hang faktisk regnkåper med hette på rommet. Et STORT pluss!

Dato for oppholdet: september 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Simmen2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. september 2020

Kjente oss velkomne og ivaretekne under opphaldet. Fine rom i det nye bygget.
Gode råvarer og godt tillaga rettar i restauranten, inkludert Havets festbord. Mangla noko på oppfylgjinga i restauranten når det gjeld å møte gjester, fylgje til bordet, vente med å ta opp drikkebestilling til alle er på plass m.m.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Cruiser469824
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. august 2020

Vi følte oss veldig godt mottatt. Hadde en fantastisk leilighet (2 store gode soverom med egne bad + en stue og kjøkken og 2 terrasser) som også fungerte veldig bra for min mor som sitter i rullestol.
Vi reiser gjerne tilbake her. Flott plass og omgivelser uansett årstid.
Her finner en ro i sjelen.

Fantastisk sjømat i restauranten.

Romtips: Alle rom her er bra.
Dato for oppholdet: august 2020
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
Takk, Nib1961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Middagen god, men små porsjoner. Surere servitører skal ein lete lenge etter, etterfylte ikke vin og vann og problemer med å bestille mer drikke, ingen som spurde om maten smakte. Ein følte seg ikke velkommen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, Agnar B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2020 via mobile enheter

Fikk anbefalt Knutholmen og bestilte rom med stor entusiasme. Møt av en hyggelig resepsjonist og fikk tildelt rom i en bygning ca 250 meter fra hovedhuset med resepsjon og restaurant. Flott rom med meget gode senger. Husbond skuffet over at TV2 ikke var tilgjengelig CL finale må vite. Restaurant skalldyr fat til kr 995 kr person er utelukket, komponerte en tre retters. Sjøkreps helt OK Torsken var kjempegod Eplekaken helt midt på treet. Vinutvalget ikke all verden. Men de "friske" blomstene på bordene var visne og brune, servitørene fulgte ikke opp bordet. Etterfyllte ikke vin og vann, fjernet tallerkenen for så å spørre om vi er forsynt. Det er det lille ekstra som mangler dessverre. Smittevern ved frokosten var ikke bra. Når alle må skru av korken på melken selv, føles det ikke trygt i disse dager, detaljer igjen.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Elizabeth W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser