Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
eDreams
Priceline
USD 229
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 19.08.22
Bestill nå, betal under oppholdet
Agoda.com
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (187)
Filtrer anmeldelser
187 resultater
Vurdering fra reisende
109
50
16
8
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
109
50
16
8
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1116 av 187 anmeldelser
Anmeldt 4. august 2021 via mobile enheter

Veldig, veldig flott sted i flotte omgivelser. Absolutt verdt et besøk for en skikkelig vestlandsopplevelse i magiske omgivelser. Restauranten er veldig bra med god service og nydelig mat. Er du i området Måløy eller på en av de andre øyene er det lurt å ta turen hit.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, T0mmy1989
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021 via mobile enheter

Vi hadde en overnatting og hadde forhåndsbooket bord på restauranten. Da vi ankom restauranten ble vi plassert i et lokale som var brukt som et salgslokale for bilder. Rundt oss gikk mennesker for å se på og kjøpe bilder, vi satt altså i en butikk. Da vi tok det opp påfølgende dag beklaget betjeningen og sa de hadde snakket med ledelsen om at de ikke måtte overbooke restauranten, men at de ikke hadde blitt hørt. Det var en stor skuffelse og ødela vår opplevelse av Knutholmen, hadde vi på forhånd blitt informert hadde vi ikke bestilt hos dem.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 839linej
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. juli 2021

God mat og rask servering. Både steinbit og kalv var god. Eplekaka var magisk! Softisbar er gøy! Knutholmen og Kalvåg er magisk, og med avslutning på knutholmen så blei denne dagen veldig bra. Njuuuta

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, annasB9721QW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2021 via mobile enheter

Særdeles enkel meny så vi enda opp med pizza, denne tok det nesten 2 timer før vi fekk. God, men ordinær pizza. Hadde forventa ein meny med sjømat og gjerne hjort. Total manglende oppfølging frå serveringspersolale, hadde me ikkje purra ville det ikkje blitt mat i kveld.

Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Johannes L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god service både på hotell og i restauranten. Flinke folk som viste at de brydde seg om gjestene. For noen flotte folk! Vi ble anbefalt dagens fangst i restauranten og fra naboen i Kalvåg. Full klaff! Fantastisk mat fra kjøkkenet! Fantastisk sted! Gode anbefalinger fra hyggelig personell.

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, knulin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser