katrinea653
Hamar, Norge
Anmeldelse av Knutholmen
5,0 av 5 boblerAnmeldt 28. juli 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: juli 2022
Resepsjon Knutholmen, Gjestetjenester/resepsjonKnutholmen, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 30. juli 2022
Hei Katrine,
Tusen takk for fantastiske ord. Så hyggelig at dere trives her og kommer tilbake til oss år etter år. Dette tar vi med oss til resten av teamet og vi gleder oss til å ønske dere velkommen igjen. Fortsatt god sommer!
Go to your Happy Price
5.1 km fra Knutholmen
0.4 km fra Knutholmen
20.3 km fra Knutholmen
20.3 km fra Knutholmen
50.5 km fra Knutholmen
Historic Gloppen Hotel is centrally located in Sandane, in the Nordfjord. The hotel’s traditions go back to 1866 and hospitality and consideration for guests has always been important to us. From the very start salmon fishing was key to our operation. Fishermen still come every summer, but now our firm foucus on local food and vast range of activites, is equally vital for our success.
70.5 km fra Knutholmen
0.0 km fra Knutholmen
Welcome to Hoddevik
42.6 km fra Knutholmen
Se flere hoteller i Kalvåg
Anmeldt 13. juli 2022 via mobile enheter

Eg har reist mykje både i innland og utland. Knutholmen er noko av det beste eg har opplevd. Både rom, mat og service får toppkarakter. Det er detaljane som gjer susen, berre at rommet vart klargjort for legging medan me var på restauranten var topp. Eit opphald her anbefales.

Dato for oppholdet: juli 2022
Takk, 707kurtl
Resepsjon Knutholmen, Guest Services / Front Office på Knutholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. juli 2022

Hei Kurt,

Tusen takk for besøket og for veldig hyggelig tilbakemelding. Det setter vi stor pris på.
Takk for at du satt pris på turndown service som vi tilbyr i Sjøholt. Vi håper å se deg igjen senere.
Fortsatt god sommer!

Anmeldt 9. juni 2022 via mobile enheter

Fikk rom med utsikt på Frøyenhuset. Nymalt og fint. Badet kunne treng ett dusjkabinett eller forheng men var helt greitt.

Nydelig Havets Festbord. Nok av alt man ville ha av skalldyr.

Prøvde også på dagens fireretter og det var virkelig en fulltreffer.

Dato for oppholdet: april 2022
Takk, Shiba14
Resepsjon Knutholmen, Gjestetjenester/resepsjon på Knutholmen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. juni 2022

Hei og tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Så trivelig å se at dere har hatt noen flotte opplevelser i restauranten vår. Hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 7. juni 2022

Vi har overnattet på Knutholmen i 3 netter. Vi ble godt tatt imot. Rommet var praktisk, pen, moderne og interiørdesignet. Rommet hadde TV, kjøleskap og vannkoker, te og kaffe. Sengen var veldig god, pent utsikt fra balkongen. Det eneste vi har savnet var skap med hyller til klær. Fint baderom. God frukost i og middager koselige lokaler. Det er mange turstier som starter ved hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2022
Takk, ReginaSilvana

Tusen takk for besøket og tilbakemelding på oppholdet. Det gleder meg at dere har hatt et trivelig opphold hos oss. Hjertelig velkommen tilbake!

Anmeldt 7. mai 2022 via mobile enheter

Koselig hotel med sjel. De som eier hotellet gjør en stor innsats for at hotellet skal ha sin særegenhet. Maten var god og vi koste oss skikkelig godt. Vi savner kanskje litt mer intime spiselokaler, det er litt spisesal-aktig. Veldig artig variasjon i hotellrom og beliggenheten av disse. Det er gjort mye, for at gjestene skal føle en særegenhet.

Dato for oppholdet: mai 2022
Takk, Solihjerte
Anmeldt 9. april 2022 via mobile enheter

God mat, men noe begrenset utvalg av matretter på menyen. Det fremstår noe misvisende på deres nettside hvor det står beskrevet at de «fokuserer på ferske, gode og lokale råvarer» - dette er noe som i større grad kunne ha kommet frem i menyen (som dessverre kun bestod av to fiskeretter, burger og pizza). Savner dessuten noe mer imøtekommende og serviceinnstilt personale. Vi var et følge på 6 personer hvor de fleste av oss endte med å bestille burger som var god. Ellers fint og trivelig lokale.

Dato for oppholdet: april 2022
1  Takk, vtvn_eats