Vi gledet oss til opphold på Knutholmen, og spesielt til sjømatbuffeten. Bodde i sjøhus, i fint rom med balkong mot bukten, men når naboen i huset ved siden av velger å ha fest utenfor sin leilighet til langt over midnatt, blir det lite hygge og lite nattesøvn for oss.
Sjømatbuffeten inneholdt mye godt. Skalldyr og gode fiskeretter. Men å stå i kø, lang kø, for å få litt på tallerkenen er ikke hyggelig. Resepsjonen fortalte at det var reservert plass for 200 gjester den kvelden. Jeg tror at det kom enda flere.
Gjestene var en broket forsamling. Noen sommerpyntet, noen i u(t)vasket joggebukse og singlet.
En liten passiar med en kelner trakk reduserte også opplevelsen. Min kone spurte om det fantes våtservietter (til bruk etter å ha renset sjøkreps og reker). Svaret var «nei». Bare nei. Da spurte hun om vi kunne får en liten skyllebolle. Svaret var igjen nei, men nå tillagt informasjon om at vi kunne gå på toalettet.
Alt i alt: Knutholmen er et fint sted, med god mat, Men vår opplevelse var ikke verd prisen.