Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: Stengt
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Veldig gøy for små og store

Klatrepark og zipline var veldig gøy både for 4åring (miniløype) og 8åring med følge i hele parken... les mer

Anmeldt 21. juli 2020
35martet
via mobile enheter
Klatring og zipline, spesielt zipline

Det er ingen tvil om at zipline var det mest spennende for 5 besøkende fra 11 til 22 år. Vi kan... les mer

Anmeldt 12. juli 2020
Jarle T
,
Stavanger, Norge
Les alle 60 anmeldelsene
  
Anmeldelser (60)
Filtrer anmeldelser
60 resultater
Vurdering fra reisende
40
16
2
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
40
16
2
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 60 anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2020

Vi hadde med oss en ti år gammel gutt som nettopp hadde vært i klatreparken "Høyt og Lav" i Lillestrøm og vært i Eidfjord dagen før og hoppet i en foss. Etter de to opplevelsene ble dette en gedigen nedtur. Årsak? Han er 135 cm høy og da fikk han kun tilgang til fire løyper, inkludert en opplæringsløype og en løype som var enklere enn opplæringsløypa. Det var i realiteten to løyper han kunne gå, og de suste han igjennom på omlag 10 - 15 min. Vi var to voksne sammen med ham og det kostet oss samlet 600 kr. 600 kr for et kvarters morro er mildt sagt dårlig valuta for pengene. Kontrasten ble også stor sammnelignet med "Høyt og Lavt" i Lillestrøm. Først fordi de har så mange løyper for de under 140 at man kan gå nye løyper i flere timer. Dernest fordi de ikke var like strenge på regelen om at man måtte være over 140 for å kunne prøve seg på en litt vanskeligere løype.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, mister_b6
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Klatrepark og zipline var veldig gøy både for 4åring (miniløype) og 8åring med følge i hele parken. Meget hyggelige ansatte og fine fasiliteter.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 35martet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2020

Det er ingen tvil om at zipline var det mest spennende for 5 besøkende fra 11 til 22 år. Vi kan seile over tretopper, en foss og en stor elv. Klatreparken er profesjonell på alle vis og passer for de fleste i noenlunde god form.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Jarle T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juli 2020

Voss active, er en klatrepark som ligger i naturskjønne omgivelser.

En plass med mye moro for dem som er aktive, lekende og liker og teste sine forhold til høyder.



Noe for store og små.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, mailinn2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2018 via mobile enheter

Jeg var i klatreparken sammen med voksne og ungdommer for å bli kjent. Det var noen år siden, men det var en fin opplevelse! Kan kannbefales!

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 413axelg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser