Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: 10:00 - 17:00
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Perfekt søndagsunderholdning

Dette ble en perfekt søndag for 4 gutter på 6 og 8. Her er løyper for trente og utrente. En trygg... les mer

Anmeldt 16. august 2020
ferdemann
,
Bergen, Norge
via mobile enheter
Veldig gøy for små og store

Klatrepark og zipline var veldig gøy både for 4åring (miniløype) og 8åring med følge i hele parken... les mer

Anmeldt 21. juli 2020
35martet
via mobile enheter
Les alle 64 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Anmeldelser (64)
Filtrer anmeldelser
64 resultater
Vurdering fra reisende
41
17
4
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
41
17
4
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 64 anmeldelser
Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Dette ble en perfekt søndag for 4 gutter på 6 og 8. Her er løyper for trente og utrente. En trygg og god opplæring gjorde 4 bekymrede gutter til å glede seg stort til å sette seg ut i løypene.
Det er 4 løyper for barn å velge i. 2 lave og 2 litt høyere oppe. Etter noen kjappe runder i de laveste løypene, tok det ikke lang tid før større utfordringer også gikk som en lek. Hyggelig og profesjonell betjening gjorde oppholdet til en lek for både store og små.

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, ferdemann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020

Vi hadde med oss en ti år gammel gutt som nettopp hadde vært i klatreparken "Høyt og Lav" i Lillestrøm og vært i Eidfjord dagen før og hoppet i en foss. Etter de to opplevelsene ble dette en gedigen nedtur. Årsak? Han er 135 cm høy og da fikk han kun tilgang til fire løyper, inkludert en opplæringsløype og en løype som var enklere enn opplæringsløypa. Det var i realiteten to løyper han kunne gå, og de suste han igjennom på omlag 10 - 15 min. Vi var to voksne sammen med ham og det kostet oss samlet 600 kr. 600 kr for et kvarters morro er mildt sagt dårlig valuta for pengene. Kontrasten ble også stor sammnelignet med "Høyt og Lavt" i Lillestrøm. Først fordi de har så mange løyper for de under 140 at man kan gå nye løyper i flere timer. Dernest fordi de ikke var like strenge på regelen om at man måtte være over 140 for å kunne prøve seg på en litt vanskeligere løype.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, mister_b6
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Klatrepark og zipline var veldig gøy både for 4åring (miniløype) og 8åring med følge i hele parken. Meget hyggelige ansatte og fine fasiliteter.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 35martet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. juli 2020

Det er ingen tvil om at zipline var det mest spennende for 5 besøkende fra 11 til 22 år. Vi kan seile over tretopper, en foss og en stor elv. Klatreparken er profesjonell på alle vis og passer for de fleste i noenlunde god form.

Dato for opplevelse: juli 2020
1  Takk, Jarle T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2020

Voss active, er en klatrepark som ligger i naturskjønne omgivelser.

En plass med mye moro for dem som er aktive, lekende og liker og teste sine forhold til høyder.



Noe for store og små.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, mailinn2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser