Sov her en natt fordi de andre hotellene i Voss var fulle og det regnet, så det fristet lite å sove i telt. Etterpå angret vi litt på at vi ikke slo opp teltet... Vi snakket med eieren på telefon og han forklarte hyggelig at de serverte kvelds til en (utrulig) billig penge. Jeg tenkte at det nesten var for godt til å være sant, hvilket viste seg å stemme.
Vi fikk et knøttlite rom, som luktet mugg og fukt. Det minnet om et rom på leirskole i 1982. Et KNØTTlite bad med dusjen omtrent oppi vasken. Vi var sultne og gledet oss til kveldsmaten. Kom inn i spisesalen og det var en slags buffet. (Av rester fra de siste fire ukene, så det ut som.) En gryte med noe de kalte lasagne- så ut som masse middagsrester kokt sammen med ketchup til en motbydelig masse. En annen gryte med betasuppe, som jeg prøvde å spise, men jeg klarte bare ikke å få det ned- det var så ekkelt. Ville slappe av med en øl i TV stua, betalte en stiv pris for en (såklart) lunka øl... Vi ville se på TV, men det var ikke TV på rommet.
Frokosten dagen etter stod vi over, maten var bare så uappetittlig, alt av pålegg var svett og med skorper- jeg kan bare ikke beskrive hvor udelikat det var.
Eieren var veldig blid og serviceinnstilt- men å kalle dette hotell- det er å ta i. Vandrerhjem eller motell av lav standard er nærmere sannheten.
Bygningen har sett sine beste dager og minner om en avdanka leirskole fra 70 tallet. Kan ikke anbefales. Grunnen til to prikker er at eieren var så blid og hyggelig, ellers hadde det blitt en.