Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Hotels.com
Orbitz.com
eDreams
Travelocity
Priceline
Se alle 8 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (69)
Filtrer anmeldelser
69 resultater
Vurdering fra reisende
39
22
4
4
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
39
22
4
4
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 69 anmeldelser
Anmeldt 12. juli 2021 via mobile enheter

Vi ankom Tranøy fyr i delvis grått vær. Det var forholdsvis god sikt så det var sånn sett bra. Mange fine og velholdte byggninger rundt selve fyret. Vi fikk en guidet tur opp i fyret som var greit. En flott utsikt fra toppen. Vi tenkte å avslutt turen med en kaffe og kake på kafén. Men der ble vi skuffet. Halvparten av bordene var ledig men med reservert skilt på. Ikke mulig til noe sitteplass der nei. De burde kanskje legge lista litt lavere på en slik plass. Det er trossalt en liten kafé på et fyr ytterst i havgapet.

Romtips: Ikke forvent noe spesielt
Dato for oppholdet: juli 2021
Reisetype: Reiste som et par
Takk, iseriat
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

Dette var skuffende. Vi bodde her i ett døgn og overnattingsplassen er i seg selv helt grei og plassen er fin. Så kommer det skuffende med opplevelsen. Vi ble tidligere på dagen ringt opp for å bekrefte tidspunkt for middag. Damen i telefonen mente det var lurt å bestille bord til 18:00 da det var fullt klokken 19:00. Da vi kom for å spise klokken 18:00 ble vi jaget ut og opp på loftet på grunn av en forsinket konsert. Elendig. Videre tok det lang tid å få maten fordi kokken ikke kunne begynne før konserten var over grunnet støy. Når maten først kom var den kald. Elendig. Dagen etter trasket vi ned for utsjekk og frokost. Jeg hadde tydelig lest at vi hadde med frokost når jeg bestilte. Det viste seg imidlertid når vi skulle gjøre opp at den kostet 165kr per person. Dette sto det ingen info om. Ikke nok med det så var det en relativt enkel frokost til at man tar betalt for den. Lite sannsynlig at vi kommer hit igjen eller anbefaler plassen videre.

Dato for oppholdet: juni 2021
Reisetype: Reiste med familie
Takk, JoakimI15
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. juli 2021 via mobile enheter

Vi var tre par som i dag ville dra til Tranøy fyr for å spise lunch før turen gikk til Skutvik og deretter til Lofoten. Tranøy fyr ligger spektakulert til med tilførselsbroer fra land og ut til selve fyret der vi bestilt Fyrets fiskesuppe som smakte helt fortreffelig.

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste med venner
1  Takk, Obotty
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. mai 2021 via mobile enheter

En natur som kan måle seg med det aller beste i resten av verden. Et enkelt overnattingssted, men service, sjarm og natur gjør dette til et helt unikt sted som du skal lete lenge for å kunne matche. Mentalhygiene bare å være her og nyte omgivelsene!

Dato for oppholdet: mai 2021
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Eop_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. oktober 2020 via mobile enheter

En absolutt spektakulær plass å besøke. Både i godvær og i uvær. Plassen er godt vedlikeholdt og å komme inn i byggene var som å reise tilbake i tid. Det er også en liten restaurant med butikk der. God mat. Vil du ha en opplevelse utenom det vanlige så reis til Tranøy Fyr.

Dato for oppholdet: september 2020
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, ztig65
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser