Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (24)
Filtrer anmeldelser
24 resultater
Vurdering fra reisende
20
2
1
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
20
2
1
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 24 anmeldelser
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Vi var to venninner som besøkte dette vakre stedet sommeren 2018. Rommene er nydelige og romantiske.
Eieren er fantastisk herlig og gjestfri.
Maten var i en egen klasse. All mat laget fra bunnen av lokal mat: fisk, kjøtt, bær, frukt og grønnsaker. Nybakt brød til frokost.
Dette stedet må du besøke hvis du er i nærheten.

Dato for oppholdet: august 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 966kari_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2019

Vi er på Tranøy. Et steinkast fra havskura berg, sandstrender, brun glatt tang og frisk havluft ligger Edvardas Hus. Edvardas Hus er vakkert, fargerikt, stille og fredelig. Hotellet er skinnende rent, har herlig mat og en særegen personlig service. Edvardas Hus har en helt egen atmosfære. Måltidene Edvardas Hus tilbyr sine overnattingsgjester er preget av god hjemmelaget mat. Brød og syltetøy, fisk fra havet i nord, og det vertskapet høster i natur og i egen hage.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, Heidi R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Besøkte stedet for mange år siden og sa den gang at der skal vi bo!! Det har vi nå gjort og det var helt magisk fint! Huset, rommet, maten og frokosten på terrassen var sååå fiiiint! Vi kommer gjerne tilbakePå gjensyn!

Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, 918h_vardl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2017 via mobile enheter

Vil vi komme tilbake? Nei. Vil vi anbefale Edvardas hus til andre? Nei. På Edvardas hus må man si spesielt fra om at man vil ha middag. Vi bestilte i mars og glemte det. Det var vår feil. Men vi ringte seks timer ført middag for å sjekke at alt var ok. Det var det ikke og vi kunne ikke få mat. På Tranøy er det langt til annen servering. Men vertskapet stod på sitt. Har man ikke sagt fra dagen før, ingen mat. Sånn ble det. Spisesalen var halvfull (5 gjester) og vi satt fire stykker og så på at de andre gjestene fikk mat. Selv tok vi bil og drosje 15 km til Oppeid. Vel er huset fint. Men et så lite gjestfritt vertskap med et så rigid konsept at de på seks timer hverken vil eller kan finne på noe å servere sine gjester er bare hårreisende. Konseptet og vertskapet var tydeligvis mye viktigere enn gjestene. At alt var utrolig stivt uten snev av nordnorsk gjestfrihet. Mulig man får gjester på gammelt renommé. Men det holder ikke når stedet tydeligvis holder på å bli en stiv kulisse.

Dato for oppholdet: juli 2017
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 799rune
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juni 2017

Reis til Tranøy og bu i Edvardas hus. Edvardas hus er som ei perle i opplevingsrike Tranøy.Sidan 1991 har vertskapet bygd opp sin draumestad. Det er blitt ei førebiletleg rehabilitering av huset, gjennomført interiør, høg kvalitet på kunstnarleg utsmykking, og du vil møte eit særdeles hyggeleg vertskap. Eksklusiv middagsservering om kvelden.

Dato for oppholdet: juni 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Roy H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser