Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (61)
Filtrer anmeldelser
61 resultater
Vurdering fra reisende
12
20
15
10
4
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
12
20
15
10
4
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 61 anmeldelser
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Bodde her i 2 døgn, ble møtt av trivelig betjening som velvillig fant plass for oss sammen med vårt reisefølge.

Stor camping med rikelig plasser, tilgang på strøm og gode teltplasser. Veldig fin beliggenhet, perfekt for ulike aktiviteter. Fiske, bading, slappe av på stranden eller nyte Helgelandskysten på sitt beste.

Sanitærbygget er helt greit, men kunne gjerne sett at dusjene var litt større og med bedre ventilasjon (ble veldig varmt inne der).

Alt i alt en meget flott campingplass, lett tilgjengelig for tur opp til hullet i Torghatten.

Dato for oppholdet: august 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, h_vardl755
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2020 via mobile enheter

Kjempefin beliggende camping. Vi hadde panorama plass, og utsikten var helt nydelig. Savnet en kiosk som solgte litt diverse, det var det ikke der. Det var også alt for lite toaletter og dusjer i forhold til antall gjester. Ofte lange køer bare for å gå på toalettet. Savnet også en lekeplass, men kjempefin liten strand for barna.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, kristint267
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Ble anbefal å spise på restauranten her og vi bestiller bord. I disse korona tider brukte de hansker når de serverte.
Hvor ofte blir de byttet ut? Det så ut som de gikk med de hele tiden, det er bedre som Nakstad sier å bruke såpe å vaske seg godt innimellom.
Matopplevelsen som de skrøt av ble en nedtur da maten var kald og tok alt for lang tid. De lever i sin egen verden.
De tror de kan drive en miselign restaurant på Torghatten. Dette er på grensen av ran når regningen kommer.
Anbefaler å lage maten selv

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, robertnA4278ZM
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2020 via mobile enheter

Betalte kr. 380,- for en natt med eget telt. Dyreste vi har opplevd i sommer. Forklaringen var at da slapp vi poletter til dusjen. Det var 4 dusjbåser og tre toaletter pr. kjønn som skulle deles av en stapp full campingplass. At det var godt over 150 "boenheter" er ikke å ta i. Noen er ikke flinke til å gå fra toalett, vask og dusj slik at det er hyggelig for nestemsnn, og når renholdet ikke strekker til blir det ikke så hyggelig å bruke sanitæranlegget.
Beliggenheten er fin men det veier desverre ikke opp for det andre.
Bildene viser bare halve campingplassen.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med venner
Takk, geiridekelia
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

Fin og praktisk plass for besøk av Torghatten. Bra med oppstillingsplasser og noen er med fantastisk utsikt ut over havet ( koster ekstra ) Rent og fint på service anlegget. Er også en gourmet restaurant der.... noe malplassert kanskje ... med dyr mat .... savnet enkle Talkerkenretter til mer «normale» priser....

Dato for oppholdet: juni 2020
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, trond116
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser