Fin familietur

Dette var en nydelig tur opp fjellet. Den nye sherpatrappen gjorde turen enkel og fin til tross for... les mer

Anmeldt 31. juli 2024
522pernillac
Oslo, Norge
Ekstraordinært fantastisk

Var her for 30 år siden, men nå har de laget en ekstraordinær fantastisk trapp opp fra begge sider... les mer

Anmeldt 4. juli 2024
Endre F
Filippinene

Anmeldt 29. mai 2023

Flott naturoppleving! Fint vêr denne dagen. Turen opp er ikkje så veldig anstrengande med normal kondisjon og fysikk. Det er risiko for fallande stein, men freistinga for å oppleva ei slik uvanleg naturfenomen var større enn frykta.

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, Trehar
Anmeldt 14. september 2022

Nå er stien opp utbedret, og det er gjort store bergsikringsarbeider i og gjennom hullet. Fin tur opp og gjennom hullet.

Dato for opplevelse: juni 2022
Takk, unnikristina
Anmeldt 8. september 2022

Dette er et must for alle som tar turn til Brønnøysund. Ganske tung vei for det som ikke er helt i form men så absolutt verdt det.

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, bj_rno265
Anmeldt 8. november 2021

Morsom tur opp til, gjennom og rundt fjellet med hull i. Ganske mye folk, men helt greit. Ikke spesielt tung tur opp og ned fra campingen. Vi valgte å gå gjennom hullet og ned på andre siden, da ble det en skikkelig fin tur.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, Jens Petter S
Anmeldt 27. juli 2021 via mobile enheter

En spennende utflukt med flott utsikt. Å gå gjennom fjellet er gøy for unge og gamle. Vi syklet tur retur fra Brønnøysund. Man rekker det på en halv dag men vi brukte en hel dag med lunsj. Det er muligheter for bading på turen.

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, joakimmoer