Et flott kunstgalleri, spennende lakseelv, godt utgangspunkt for fjellturer, grove dimensjoner på tømmer på deler av i teriøret. Alt dette, med det utrolig supre utgangspunktet, burde tilsi at de som driver overnatting og matservering gjør mere ut av dette. Vi valgte et rom m dusj og sengetøy til kr 1300 inkl frokost. Dette er normalpris for et flott **** hotell i Stockholm eller Oslo, så vi forventet noe her. I gangen inn til de fire rommene var stanken fra gatekjøkken påtrengende. Å ligge i dobbeltsengen var omtrent som å dytte hodet nedi en smultgryte; det må med andre ord gjøres en omfattende jobb med renovering og oppgradering av ventilasjonsanlegget inne i kjøkkenavdelingen (som ligger vegg i vegg med rommene). Frokostbufeen er enkel, og det er greit. Men når stedet profilerer seg som en "naturperle" med nærhet til dyreliv, høyfjell, frodig vegetasjon, ville bær og vill natur, så må de klare å gi gjestene en smakebit på dette - det som tilbys av mat må samsvare til en viss grad. I det minste må de få hjemmelaget syltetøy og eget bakt brød! Nei da, her er det kjøpemarmelade og "stekt bensinstasjonsbrød" eller simpelt "bake-off". Middagsmeny? Her får du det samme som på en bensinstasjon, men til dobbel pris; hamburger, hamburger og hamburger, til 150 kroner +. Joda, vi fant en salat til kr 195,- som vi prøvde, helt grei, men ikke mer enn det. Interiøret? Hører skai-stoler og grove tømmerstokker sammen? Vi bare spør. Med denne unike beliggenheten, så har driverne og eierne av stedet et betydelig potensial. Stå på, gjør noe ut av stedet!!! Vi er overbevist om at folk vil betale det lille ekstra :-)