Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
eDreams
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Anmeldelser (24)
Filtrer anmeldelser
24 resultater
Vurdering fra reisende
13
4
4
2
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Vurdering fra reisende
13
4
4
2
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 24 anmeldelser
Anmeldt 5. mars 2020

Hytta vi leide var hyggelig, ikke så stor men den hadde det viktigste. Fin beliggenhet. To soverom og fint bad. Men det var ikke varmekabler i gulvet så det var iskaldt. Dette var gjaldt hele hytta. Anbefales tøfler om vinteren. Det var ikke gardiner på badevinduene, noe som ikke hadde gjort så mye hvis det ikke var for at det var en hytte med verandaen rett utenfor vinduet. "Kjøkkenet" besto av en vask og to kokeplater i gangen. Et lite kjøleskap under kokeplatene. Ikke all verdens redskaper/servise og ingen benk. Tungvint hvis man skal lage mer enn brødskiver. Siden vi var her på vinteren var restauranten bare åpen i helgene, maten her var grei og prisene overkommelige. Hyggelig betjening. Tv med netflix. Kun elektrisk oppvarming i hytta, litt kjedelig når strømmen gikk. Det ble da svært fort kaldt. Trakk også kaldt fra vinduer og gulv. Denne hytta passer nok best på sommeren.

Dato for oppholdet: februar 2020
Takk, ma24
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2019 via mobile enheter

Vi valgte Skasenden for vår middag denne Lørdagen. Regnet plasket ned så vi valgte å spise inne. Vi bestilte sprøstekt Røye med rømmesaus, agurksalat og kokte poteter. Vi er kretsene når det gjelder fisk, men her var det ikke noe å sette fingeren på. En stor fiskefilet som hadde blitt flott varmebehandlet, en syrlig agurksalat, god rømmesaus og gode poteter. En stor og god porsjon. Maten smakte utmerket. Stedet tilbyr mat for noen og enhver. Fra pizza med lokale råvarer, innom god husmannskost til mer avanserte retter med ingredienser som rusler rundt i Finnskogen. Her er alt fra elg til bjørn på menyen. Det blir garantert ikke siste gang vi spiser her!

Dato for oppholdet: august 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, rolfegilt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2019

Fint sted og kjempegod mat. Hyttene var dårlig rengjort. Sengetøy puter, dyner og madrasser flekkete og udelikate. Trengs å vaskes. I dusjen var det hår etter andre ikke bra. Hyttene er dårlig vedlikeholdt. Stedet har mange tilbud det er bra. Vet ikke om jeg kommer til å dra ditt mer på overnatting.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Odino123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. februar 2019

Kort ferie opphold.
To dager var vi på stedet, fantastisk beliggenhet, egen strand, lekeplass badstue kanoutleie og sikkert mye mer. Vi hadde hytten som het hestenhaugen. Denne var helt ny. Fantastisk kvalitet på maten. Det skal nevnes att vi var utrolig heldige med været så stranden ble flittig brukt. Dette er ett kapittel for seg selv, fin kornet sand som om du går på skyer, aldri opplevd lignende i Norge.

Dato for oppholdet: juli 2018
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, JonnyOlsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018

Overnatta her i mai,har vore innom fleire gonger oppgjennom åra,fin plass men hyttene byrja å bli litt nedslitne men dei er då vortne noki år. Fin beliggenheit ved den store innsjøen Skasen er nok ein populær plass dette her fine bademuligheiter.

Dato for oppholdet: mai 2018
Takk, Venture393326
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser