“Bestilte pizza, men de hadde ikke tid..”
Anmeldelse av Systra Cafe

Systra Cafe
Vurdert som nr. 1 av 3 Restauranter i Sjøholt
Prisklasse: USD 6 - USD 24
Beskrivelse: Kaffibar Isbar Kaker Desserter
Beskrivelse: Kaffibar Isbar Kaker Desserter
Anmeldt 27. september 2020 via mobile enheter

Ringte inn og bestillte pizza for henting, fikk aksept på 20 - 25 minutter. Etter 20 minutter sto jeg og ville betale. Hadde da stått og observert 4 unge jenter som liksom arbeider. Tydelig at mye manglet på opplæringen. Fikk etterhvert beskjed om at de hadde så mye å gjøre at de ikke hadde begynt på pizzaen min enda.... Da gjekk jeg, sulten og faktisk litt forbanna!
Lurer virkelig på hva som får en driver/eier av en kafe til å sette folk i arbeid som ikke har opplæringen til å takle en normal service.... Jentene er sikkert både flinke og arbeidsomme, men ingen blir bedre enn de er opplært til.
Bare kjør videre, ingen grunn til å stoppe her... Er no min mening.

Dato for besøk: september 2020
3  Takk, Mumiemamma

Anmeldt 18. juli 2019 via mobile enheter

Bestilte dagens her. Maten var helt OK. Servicen var skuffende. Ønsket å ta en øl til maten. Fikk beskjed at jenta bak disken ikke kunne servere øl pga alderen. Forstår det. Men ble lovd at di skulle komme med øl når sjefen var på plass. Den ølen kom aldri. Hadde vært bedre å sakt at det kommer til å ta lang tid. Så hadde jeg heller tatt en brus til maten.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, galagutt
Anmeldt 7. juli 2019

Vi spiste lunsj på Systra på vei fra Kristiansund til Ulsteinvik. Vi kjøpte club sandwich, sailor patentsmørbrød, røykelaks-sandwich (med kortreist røykelaks) og margherita-porsjonspizza. Alle var godt fornøyd med maten de fikk og porsjonene var store. Om noe skulle trekke litt ned måtte det være at laksen var litt tykt skåret, slik at bitene ble litt for salte. Et pluss for deilig italiensk landbrød. Betjeningen var også hyggelig.

Dato for besøk: juli 2019
1  Takk, Hannecd
reio07, Eier på Systra Cafe, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. juli 2019

Takk for gode ord - og veldig hyggelig att alle i reisefølget var fornøgde.
Ønsket om tynnere skiver av vår kortreiste røykalaks fra Drågen Smokehouse er notert.

Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Humørfylt og serviceminded personale. Vi overnattet på tilhørende motell og bestilte takeaway pizza. Meget god! Greit rom, kunne ønske flere kanaler på TV´n, men god wifi gjorde at jeg fikk se kveldens kamper på IPad.

Takk, Bella7770
Anmeldt 11. februar 2018 via mobile enheter

Som handelsreisende Norge rundt er det akkurat slike steder en savner. Takk Gud at Systra Cafe finnes. Skikkelig hjemmelaget mat. Idag var det morsdag og skikkelig festbord med dessert inkl. King kong

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, OveG

Har du vært i Systra Cafe? Del dine erfaringer!