Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.com
Expedia.com
Travelocity
Orbitz.com
Se alle 7 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (23)
Filtrer anmeldelser
23 resultater
Vurdering fra reisende
8
11
2
1
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
8
11
2
1
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 23 anmeldelser
Anmeldt 11. august 2019

Dette var en fin, ren og veldrevet campingplass. Grei hytte med parkering ved siden av. Dusj- og toalett-området var bra. Køysengbasert med fire sengeplasser. Mulighet for å sitte oppe på en platting foran hytta og grille nedenfor. Kan anbefales!

Dato for oppholdet: august 2019
    • Verdi
    • Rom
    • Service
Takk, Thomasjohan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2019

Vi bodde i hytter/leilighet. Super hyggelig vertskap. Veldig bra lokasjon. Flott område, ryddig og rent.
Perfekt lokasjon for mange turer. F.eks. Svartisen eller Fykantrappa. Flotte fotturer i umiddelbar nærhet.

Dato for oppholdet: juli 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Alexander B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2019 via mobile enheter

Ligg unna denne campingen. Betjeningen er like fleksibel som i gamle dagers DDR. Ingen forståelse av at de jobber i en servicenæring. Utrolig dårlig. Dette er ikke en god måte å ønske gjester velkommen.

Dato for oppholdet: juni 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Sigurd-Øyvind K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
reipacamping, Leder  på Reipa Camping, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. juni 2019

Trist at du følte det sånn. Vi strekker oss langt for å imøtekomme kundenes behov, men vi, som de fleste andre i overnattingsbransjen ønsker betaling dersom gjestene ønsker å benytte hytten/leiligheten etter utsjekkstidspunkt :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2018

Overnattet i leilighet på campingen som hadde en høy standard og var godt utstyrt. Hele campingplassen bar preg av godt vedlikehold og ryddighet. Informativ og hyggelig velkomst ved innsjekk. Anbefales.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, 970finns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2017 via mobile enheter

Vi bodde tre voksne og tre barn i den største hytten, etter en lang biltur fra Sør-Norge. Alt du trenger av kjøkkenutstyr, stor stue og rene og pene soverom. Til 1100 for alle sammen er det ikke mer å forvente. Personalet var svært hyggelige.

Dato for oppholdet: august 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Patrick_JC_Magnusson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser