Perfekt sted å komme til når man skal ha et overnattingsstopp på veien langs Helgelandskysten. Datter på 11 syntes det var ekstra stas at det var kaniner her. Stopper her neste gang også! Vi hadde hytte uten toalett og dusj. Fellesområdet var rent.
For et idyllisk sted! Vi bodde i de minste hyttene, og de var så koselige! Kjekk lekeplass og en kanin! Utrolig hyggelig og behjelpelig vertskap - vi anbefaler stedet på det varmeste. Perfekt utgangspunkt for å utforske Sandhornøy, som må være noe av det vakreste Norge har å by på. I dag blir det turer på stranden, og stopp hos FOGG Gildeskål for kaffe og boller.
Dette var en fin, ren og veldrevet campingplass. Grei hytte med parkering ved siden av. Dusj- og toalett-området var bra. Køysengbasert med fire sengeplasser. Mulighet for å sitte oppe på en platting foran hytta og grille nedenfor. Kan anbefales!
Vi bodde i hytter/leilighet. Super hyggelig vertskap. Veldig bra lokasjon. Flott område, ryddig og rent.
Perfekt lokasjon for mange turer. F.eks. Svartisen eller Fykantrappa. Flotte fotturer i umiddelbar nærhet.
Ligg unna denne campingen. Betjeningen er like fleksibel som i gamle dagers DDR. Ingen forståelse av at de jobber i en servicenæring. Utrolig dårlig. Dette er ikke en god måte å ønske gjester velkommen.
Trist at du følte det sånn. Vi strekker oss langt for å imøtekomme kundenes behov, men vi, som de fleste andre i overnattingsbransjen ønsker betaling dersom gjestene ønsker å benytte hytten/leiligheten etter utsjekkstidspunkt :)
Overnattet i leilighet på campingen som hadde en høy standard og var godt utstyrt. Hele campingplassen bar preg av godt vedlikehold og ryddighet. Informativ og hyggelig velkomst ved innsjekk. Anbefales.