Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
USD 158
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Hotels.com
Expedia.com
USD 158
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 08.08.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Travelocity
Booking.com
eDreams
Se alle 12 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (38)
Filtrer anmeldelser
38 resultater
Vurdering fra reisende
18
11
2
4
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
18
11
2
4
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 38 anmeldelser
Anmeldt 9. juni 2020

Vi er et par med snekke som elsker å ta turer på sjøen i nærheten. For å få maksimalt av tur med overnatting booket vi en natt på Fjordbris hotell på østhusvik. Fantastisk beliggenhet, flott gjestebrygge, super service. Vi fikk nydelig rom med gode senger. Nøt en god middag i restauranten da vi kom frem. Her kan man kombinere det gode liv på sjøen selv om man ikke har båt for overnatting og komfort. Båt og bading om dagen, god mat å drikke på kvelden. God seng om natten og dusj og ordentlig frokost før man tøffer videre på fjorden. Nært nok byen til at det er lett å komme dit, men langt nok unna til at det oppleves som en ferie. God restaurant med en terrasse der man kan nyte sommerkvelder med godt i glasset. Må fremheve hyggelig personale som strekker seg langt for at du skal trives. Lokale folk bør oppleve hvor lett og godt det er å få en ferietur uten å reise langt. Helgeturer for lokale båtfolk kunne vært et konsept å markedsføre. Genialt synes vi som har gjort dette flere plasser i lokale fjorder. Vi kommer tilbake hit.

Dato for oppholdet: mai 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, dagharalda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. desember 2019 via mobile enheter

vi bor fast på fjordbris ifm jobb i området, leiligheten vi hadde sist nå hadde 2 toalett og 2 soverom, kjøkken krok og stue med sofa og stoler + en liten balkong ut mot brygge og sjø.. med en helt fantastisk utsikt. vi fikk god frokost vær morgen inkl i helgen. middahen er bare helt fantastisk her! det var høydepunktet vær kveld etter jobb.. det var også en gasspeis i leiligheten som varmet godt.. inkl wifi og applebox

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
1  Takk, tunneltrollet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. mai 2019 via mobile enheter

vi bodde her noen dager pga jobb og fikk en stor og fin leilighet, det var rent og pent med alt av utstyr på kjøkkenet for mat laging. leiligheten var også utstyrt med gass peis og balkong med sjøutsikt. vi fikk god og sund heimelaga middag inne på fjordterrassen vær kveld. det nar også gode sengeklær og fred og ro om natten så vi sov godt alle nettene. jeg vurderer en tur hit på privaten i sommerferien hvis vi ender opp i området ..

Dato for oppholdet: mai 2019
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, tunneltrollet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kjetil M, Eier på Fjordbris Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juni 2019

Takk for hyggelig tilbakemelding og velkommen tilbake hvis du får det til i sommer - eller ved en annen anledning.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Jeg kan anbefale dette stedet på det varmeste. Jeg har vært her to ganger på samling med jobben, og hver gang har vært like vellykket. Hotellet ligger nydelig til ved fjorden med utsikt innover mot Ryfylkefjellene. Mat og vertskap er fantastisk og stemningen i de gamle husene er lun og varm. Klarer man å få til en tur til Rennesøyhornet, er oppholdet en garantert suksess! Jeg kommer garantert tilbake.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Kristin E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kjetil M, Eier på Fjordbris Hotell, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. desember 2018

Takk for hyggelig tilbakemelding Kristin. Vi gjør vårt beste og ønsker dere velkommen tilbake i 2019. Fra ca påske er vi klar med vår nye restaurant "Fjordterrassen" som også vil tilby et panorama over havnen og fjorden.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juni 2018

Meget god mat og rene og pene leiligheter samt flotte omgivelser kjennetegner dette hotellet. Store gjestebrygger rett utenfor døren. Koselig hage, god frokost og hyggelig betjening. Veldig bra totalopplevelse.

Dato for oppholdet: juni 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, Bjørn S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser