Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat, men dårlig service”
Anmeldelse av Knarren Brygge

Knarren Brygge
Bestill bord
2
tor. 29.7.
20:00
Vurdert som nr. 1 av 1 Restauranter i Knarrlagsund
Prisklasse: USD 140 - USD 345
Restaurantdetaljer
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Vi kom hit for å spise fiskemiddag. Uheldigvis fikk vi beskjed om at det kun var grillbuffet denne dagen. Det viste seg senere at man kunne bestille både sjømattallerken, og noen småretter med fisk Vi ble sittende lenge uten å få noen betjening. Måtte gå å bestille drikke selv, og måtte også spørre om hvordan buffeten fungerte, siden den ikke var åpen enda.
Når vi endelig fikk spise, var maten ingenting å klage på.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 634christinas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (32)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1014 av 32 anmeldelser

Anmeldt 3. juni 2020

Vi kom hit for og få god mat. Det fikk vi i skjønne omgivelser. Noen satt der som i en bar/pub og noen satt der for middag og noen for en enkel sammenkomst. Vi spiste middag og det var usedvanlig god mat, noe av det beste vi har smakt.

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
5  Takk, Paul K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
knarrenbrygge, Daglig leder på Knarren Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. juli 2020

Hei! Takk for god tilbakemelding! Vi har gjort flere endringer fra forrige sesong, og er svært glade for at dette har hatt en positiv effekt på våre gjesters opplevelse av Knarren Brygge! Hver enkelt gjest er like viktig for alle oss som jobber her.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. august 2019 via mobile enheter

Ankom med båt til en helt folketom restaurant en fredags ettermiddag i sommerferien. Tenkte at dette var litt merkelig, men etter å ha spist der forstår vi litt mer.

Menyen opplyser at hjorteburgeren serveres med tyttebærdressing og løkringer. Høres spennende ut. Det som ble servert var en liten burger nedsauset i det søteste, billigste tyttebærsyltetøyet man kan oppdrive. Tilbehøret var én løkring (som jeg ikke så og servitøren måtte peke på da jeg spurte hvor løkringene var) og tre potetbåter.
Barnemenyen virket lovende, og prisene der også tilsier at barna skal få et fullverdig måltid. Den gang ei. Ikke en eneste grønnsak å se. Tørr burger/kyllingspyd (som fortsatt var kald i midten) og litt pommes frites var det de fikk for over hundrelappen. Jeg spurte om det kunne følge med litt mais og agurk, men det kostet ekstra.
Ueren var helt gjennomsnittlig, litt smakløs men grei.
Generelt får vi inntrykk av at kjøkkenet ikke gidder å legge noe energi i å skape en god matopplevelse. Billige buttikkjøpte dressinger/syltetøy, gjerring på mengdene, kjedelig salat og forferdelig barnemeny.

Prisene på denne plassen burde tilsi noe mer enn vanlig gatekjøkkenmat uten noen form for ‘det lille ekstra’. Det virker som alt er totalt uinspirert, kjøkkenet på Knarren har tydeligvis mistet ‘gnisten’ for god mat! Vi svinger ikke innom her igjen før vi hører at maten faktisk kan måle seg med sammenlignbare restauranter i andre havner.
Servitøren var heldigvis meget hyggelig, og fortjener skryt.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, Jeeey
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2019

Hadde ikke tørr hvitvin. Ble nærmest angrepet av personalet fordi vi ønsket å dra derfra til en annen restaurant i området. Beskyldt for å kjefte på personalet. Ubehagelig. Aldri mer. Prøv heller Ansnes brygger.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, vims2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2019 via mobile enheter

E flott sted, men ikke tilrettelagt for båtturister. Prisen står ikke i forhold til tilbudet. Toaletter stengt på natten. Strøm fraværende store deler av døgnet. Kun en dusj hvor sluket nesten er tett. Fint anlegg, men hjelper ikke når det tekniske ikke fungerer.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, Ann_ChristinP_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Discover54907074059, Leder  på Knarren Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. juli 2019

Hei, og beklager at du hadde en dårlig opplevelse. Under Åge-helgen har vi mer besøk enn hva vårt elektriske anlegg kan levere. Dette er det opplyst om, og vi tilrettelegger best mulig på andre måter. Grunnen til en forhøyet havneavgift denne spesielle helgen, er at vi leier inn profesjonelle vektere for å yte våre båtgjester og båtene god sikkerhet gjennom natten. En kommunikasjonssvikt førte dessverre til at ett av toalettanleggene ikke var åpent natt til lørdag. Igjen beklager vi ulempen dette medførte for deg. Den ene dusjen gikk tett, men dette ble straks tatt hånd om av vårt renholdsselskap.

I sesongen forøvrig er det god kapasitet og vi har mange fornøyde båtgjester. Prøv oss gjerne de andre helgene og sommerdager forøvrig, og vi lover at opplevelsen vil være en annen.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Knarren Brygge, så også på

 

Har du vært i Knarren Brygge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din