Udelsk
Anmeldelse av Hotel Nordkyn AS
4,0 av 5 boblerAnmeldt 22. apr. 2022via mobile enheter
Dato for oppholdet: april 2022
Romtips: Det er rom som ikke har toalett eller dusj. Greit å være klar over.
2.9 km fra Hotel Nordkyn AS
    Main building
    64.3 km fra Hotel Nordkyn AS
    Se flere hoteller i Kjøllefjord
    Anmeldt 30. juni 2021

Har bodd på dette hotellet i 4 dager med samboeren min. Servicen har vært upåklagelig, kunden har alltid stått i fokus og vi kunne ikke bedt om en bedre opplevelse fra personalet. Alltid på tilbudssiden og spør om det er noe de kan hjelpe med. Rommene er også av en god standard, og maten har vært veldig bra. Takk for et fint opphold! :-)

Dato for oppholdet: juni 2021
    Takk, olekris2ffere
    Anmeldt 27. juni 2021 via mobile enheter

Vi overnattet en natt på hotellet, og er veldig fornøyd med oppholdet. Rommet var stort med fantastisk utsikt til havnen, innseilingen og Finnkirka. Personalet var vennlig, maten god og hotellet var rent og ryddig. Vi tar gjerne turen til Kjøllefjord og Hotel Nordkyn en annen gang.

Dato for oppholdet: mai 2021
    Takk, jonerikb665
    Anmeldt 13. desember 2019

Jeg bodde på dobbelt rom. Hotell ligger midt i Kjøllefjord, fint utsikten fra vindu. Rommet er rent, nytt oppusset, med koselige lenestoler. Det er gode puter og madrasser, man sover utmerket. Dusj er rent og fint. Det var gode sjampoo, vel og krem. Man kan låne vannkoker, kaffe og te. Det finnes varmevifte ved behov. Hotellet har fint interiør, man kan låne et stort møterom. Frokost var godt og stort. God mat kan man spise på hotellets restorant. Hyggelig personalet stiller opp i resepsjonen.

Dato for oppholdet: desember 2019
    Takk, El H
    Anmeldt 17. september 2019 via mobile enheter

En overnatting, 2 rom, begge med panoramautsikt mot havet.
    Begge rom var store og luftige og var nyoppusset. Gode senger og sengetøy. I det største rommet var det et lite kjøleskap. Begge rom hadde skrivebord m/stol, og også gode stoler å sitte i, det største rommet hadde sofa.
    Bad er også oppusset, de er enkle, men har det man trenger, og det er veldig bra trykk i vannet i dusjen!

Hårføner, strykejern/strykebrett og vannkoker + te/kaffe finner man i gangen.
    Sykler kan man få låne om man vil sykle seg en tur.

Vi spiste middag på hotellet, og maten var kjempegod.
    Hyggelig og imøtekommende personale.

Dato for oppholdet: september 2019
    Takk, MElisabeth
    Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Fantastisk koselig hotell med hyggelig betjening.
    Nydelig mat og koselige rom.
    Nylig oppusset...
    M.a.o. positivt overrasket over å finne dette i et lite fiskevær på
    Finnmarkkysten.
    Kan absolutt anbefales for en god natts sovn på turen..

Dato for oppholdet: juli 2019
    Takk, Adventurer100579